Flashy Ice Cream, La Fúmiga, Els Amics de les Arts i altres omplen de nova música el final del febrer

I descobreix SDP509, Xisk, Maria Hein i Martigo amb les seves noves cançons

Arriben les novetats musicals d'aquest divendres / COROIMAGE

Arriba l'últim divendres del mes de febrer i, com cada final de setmana laboral, arriben les novetats musicals acabades d'estrenar. Et portem les novetats musicals més punteres del final d'aquest mes ben farcides de diferents propostes amb artistes amb una forta personalitat que t'encantaran:

Els Amics de les Arts - 'Sort que sou aquí'

Els Amics de les Arts llancen 'Sort que sou aquí', un avançament de l'àlbum Les paraules que triem no dir, previst per al 5 de març. La cançó és un homenatge a l'amistat i destaca la importància dels amics en moments difícils. El nou àlbum, que constarà de set cançons, seguirà la línia narrativa del grup i es distribuirà en format físic només sota comanda

Maria Hein - 'Hana'

La Maria Hein acaba d'estrenar 'Hana', el seu nou senzill. On mostra la seva versatilitat en combinar el K-pop de New Jeans amb l'emotivitat de Bjork. Destaca el talent infinit de l'artista mallorquina, que fusiona el folk mallorquí amb l'avantguarda electrònica.

Martigo - 'Lu'

Martigo presenta 'Lu', un nou single que revoluciona el pop urbà, inspirat en el hit 'Roxanne' d'Arizona Zervas. Publicat sota Luup Records, aquesta evolució del seu so manté l'arrel urbana, però s'aventura amb força al territori del pop. Explora les relacions amoroses amb una narrativa sobre la innocència enlluernadora i perillosa. Martigo fusiona el ritme pop amb l'essència urbana, creant una peça fresca i emotiva que captiva l'essència de l'amor.

Xisk - 'Sinceritat'

Et presentem la Xisk, artista balear amb arrels a Mallorca, acava d'estrenar 'Sinceritat', un tema pop electrònic i de Drum and Bass, com a avançament del seu primer àlbum. La cançó, amb influències de Belén Aguilera, Britney Spears i Samuraï, tracta de la lluita contra la distància i l'espera en l'amor, connectant amb els oients a un nivell emocional profund. És un himne a la connexió que transcendeix la distància, oferint una narrativa apassionada sobre l'amor i la persistència malgrat els obstacles.

SDP509 - 'Tornar a començar'

El grup emergent de música urbana en català, SDP509, llança 'Tornar a començar', el seu primer single del 2024. Amb un estil electrònic, la cançó narra una història d'amor i separació, amb la promesa d'un retrobament, on es captura l'essència del grup.

I aquesta setmana, entre els nous discos publicats, dos plats ben forts:

Flashy Ice Cream - Sempre Joves x1

Els Flashy Ice Cream lancen el primer volum del seu nou disc, Sempre Joves x1, amb èxits com 'Cada Tren' i col·laboracions vibrants, prometent una experiència musical excepcional i únicament catalana.

La Fúmiga - Tot està per fer

La Fúmiga llança el seu nou disc, Tot està per fer, una joia carregada de grans cançons i col·laboracions, destacant la vida com un constant canvi i creixement personal, representat a través d'una casa en construcció a la portada. Amb temes variats, des del pop festiu fins a balades emotives, el disc ofereix una experiència musical plena d'optimisme i amistat.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad