31 FAM i Mushkaa nous confirmats pel Festival Terramar Caixabank de Sitges

El festival promet encara més emocions per als pròxims dies

Mushkaa, artista catalana

El Festival Terramar Caixabank de Sitges està agafant forma amb les noves confirmacions que es presentaran a l'escenari principal per continuar captant l'atenció del públic més jove. 31 FAM i Mushkaa són les darreres incorporacions que completen el cartell per animar l'estiu dels jardins de Terramar a Sitges. Les entrades per a aquest festival, que se celebrarà del 24 de juliol al 9 d'agost, estaran disponibles a partir del dimarts, 27 de febrer, a les 10 del matí a través del web oficial.

El Terramar ha anunciat així la seva proposta de concert doble per al dissabte 3 d'agost a l'escenari principal. Els convidats d'aquesta nit única com ja hem anunciat seran els aclamats 31 FAM i la nova estrella revelació Mushkaa, dos noms que destaquen a l'escena urbana catalana.

31 FAM, compost per Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam, s'ha convertit en un fenomen musical des del seu debut el 2018. Amb més de 50 milions de reproduccions a Spotify, 25 milions de visualitzacions i 50.000 subscriptors a YouTube, el grup ha consolidat la seva posició com a referent de la música urbana. El seu últim àlbum, "X si ens veiem en una altra vida", llançat a l'octubre del 2023, demostra la seva evolució i maduresa artística.

D'altra banda, Mushkaa, també coneguda com a Irma Farelo, s'ha erigit com una de les figures més rellevants del gènere urbà amb només 19 anys. Amb el seu primer EP "Tas Loko Mixtape", va superar els 10.000.000 de streams a Spotify el 2023. Aquest any, després de l'èxit de "El Disfraz", ha llançat el seu segon treball, "SexySensible", una fusió d'estils que demostra la seva versatilitat musical. Mushkaa és una nova estrella de la música del país i amb el seu últim disc està demostrant la potència dels seus directes, tal com va fer a la presentació del disc ara fa unes setmanes a la sala Apolo de Barcelona.

Aquests dos noms s'uneixen als ja anunciats Ludovico Einaudi, Sopa de Cabra, Hauser, Ana Mena, Camela, God Save The Queen i Antònia Font. I això no s’acaba aquí perquè l'organització del Festival Terramar Caixabank revelarà les darreres incorporacions que completaran la programació, oferint un total de dotze dates plenes de música i emoció.

Amb una alineació excepcional i un suport compromès, el Festival Terramar Caixabank 2024 promet ser una experiència inoblidable per a tots els amants de la música.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad