Adrien Broadway estrena 'On-line' el seu primer EP

A més a més, 'On-line' és la cançó inèdita dins de l'àlbum

Daniela Ruiz Camelo

L'artista emergent de Cardedeu, Adrien Broadway ens sorprèn amb el llançament del seu nou EP titulat 'On-line', el qual inclou la seva última creació, una cançó amb el mateix nom que promet transportar-nos a través d'una història d'amor en l'era digital.

En aquesta peça musical, l'Adrien Broadway ens endinsa en una narrativa moderna, on les relacions s'inicien i evolucionen a través de les xarxes socials i les aplicacions de cites. 'On-line' ens parla de la trobada i l'enamorament entre dues persones en un món interconnectat digitalment, explorant tots els moments i les etapes d'aquesta relació amb autenticitat i profunditat.

Amb la seva lletra, l'artista no només exposa la trama romàntica, sinó que també reflexiona sobre la idealització i la superficialitat que sovint acompanyen aquestes interaccions virtuals. Ens mostra la frustració de buscar la perfecció en un entorn digital, destacant la seva fugacitat i la fragilitat que pot comportar.

Una de les característiques més remarcables d'aquest treball és la fusió de dos estils aparentment contrastats: la batxata i els elements sintetitzats. Amb aquesta combinació, Adrien Broadway crea una experiència sonora única, que captiva i transporta l'oient a una atmosfera retro amb un toc modern.

'On-line', juntament amb altres singles com 'Boig x tu', 'Tape', 'Lo-Fi' i 'Crèdits', formen part d'aquest EP homònim que estarà disponible a partir del 27 de febrer a totes les plataformes d'streaming. Prepareu-vos per submergir-vos en l'univers musical d'Adrien Broadway i deixeu-vos endur per aquesta història d'amor digitalment embolcalladora.

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40