Uri Santafé i Lamliki obren les portes del seu 'Iglú'

T'estrenem el videoclip de la seva festa a l'alta muntanya

L'Uri Santafé i Lamliki estrenen el seu festiu i fresc videoclip titulat 'Iglú'. I diem fred per estar enregistrat a molts metres d'alçada, al cim d'una muntanya. La col·laboració entre tots dos, ens porta captivant des del primer cop que van treballar plegats i clarament s'han convertit en una fusió irresistiblement fresca d'electrònica i rap, que reflecteix la diversitat i la creativitat del panorama musical actual.

Ambdós provenen d'estils i països diferents, però quan es tracta de música, es complementen a la perfecció. L'Uri Santafé, conegut per la seva profunditat introspectiva i poètica en les lletres, ha experimentat amb nous sons i sonoritats, deixant enrere el hip-hop més clàssic per abraçar una direcció musical més experimental. Amb el suport de Lamliki, destacat productor i DJ, van crear un EP sensible i íntim titulat Vulnerable, que fusionava la poesia amb la cruesa del carrer.

Ara, el seu 'Iglú' emergeix com un primer avançament de l'àlbum de debut de llarga durada que aquests dos artistes llançaran durant aquest 2024. Aquesta primera referència és una experiència emocionant, amb lletres contundents que aborden temes com la solitud postfesta i les ressaques emocionals de les relacions efímeres. Amb una melodia irresistible i una tornada que atrapa, 'Iglú' és una invitació a ballar sense parar, transportant a qui l'escolta a una festa emocional infinita.

Ara és el moment que facis cim per gaudir d'aquesta proposta musical única feta a casa nostra. Mira ara el videoclip d'Iglú' dirigit per Azzcona on la delicadesa de les flors, la fredor i solitud de la neu i una festa plena d'amics t'atraparan per la vibració i l'energia contagiosa de la produccions de l'Uri Santafé i el Lamliki.

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40