Txenia, Lau Gibert, Ernest Prana & Sara Roy i més entre les novetats musicals de la setmana

L'Uri Santafé & el Lamliki, The Tyets & Julieta amb Boom Boom Fighter porten propostes per no parar de ballar

COROIMAGE

Acaba la setmana, la primera completa d'aquest mes de març, i a més a més, és vuit de març, el Dia Internacional de la Dona treballadora, i com a divendres que és arriben les noves cançons per començar el cap de setmana.

Txenia - ‘Àngel

Txenia presenta 'Àngel’, el quart avançament del seu àlbum, destacant com un himne feminista en l'escena musical catalana. La cançó irromp amb força, reflectint l'essència autèntica i la versatilitat artística de la Txenia, que promet ser una figura rellevant en el futur de la música catalana.

Uri Santafé & Lamliki - ‘Iglú

'Iglú' és el nou i vibrant videoclip d'Uri Santafé i Lamliki, una fusió refrescant d'electrònica i rap que captiva des del primer cop. La col·laboració entre els dos artistes, amb backgrounds musicals diferents, ofereix una experiència única que reflecteix la diversitat del panorama musical actual. Aquesta primera referència del seu àlbum de debut, previst per al 2024, aborda temes com la solitud postfesta i les ressaques emocionals, tot convidant a ballar sense parar. No perdis l'oportunitat de viure aquesta experiència musical única: descobreix 'Iglú' ara mateix!

Ernest Prana & Sara Roy - ‘Què el viatge sigui llarg

Fa dos anys, l'Ernest Prana va escriure una cançó per demanar a la seva actual dona si es volia casar amb ell. Ara, aquesta tendra i romàntica cançó ha vist la llum i a més a més amb la col·laboració de la Sara Roy. Així ens fonem d'amor amb 'Què el viatge sigui llarg'. Per cert, va dir que sí.

Lau Gibert & Scotty DK - ‘Poseïda

La gironia estrena nova cançó en col·laboració amb l'Scotty DK, després de les 'gates' ara és el torn de 'poseída'. Una cançó electropop amb influències orientals que ens transporten a la sonoritat més tradicional de l'Orient Mitjà.

The Tyets, Boom boom fighters & Julieta - ‘Clar que t’he trobat a faltar remix

The Tyets han estrenat una nova remescla d'una de les col·laboracions que podem trobar al seu últim disc Epic Solete. Es tracta de la cançó que comparteixen amb la Julieta, 'Clar que t'he trobat a faltar'. Ara, aquesta cançó compta amb la participació dels Boom Boom Fighter que n'han fet un remix ben reggae que sona diferent i ben segur que t'agradarà.

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40