Cloe i Lluc parlen d'amor a 'Locos'

La primera col·laboració de la barcelonina ja té videoclip

Cloe i Lluc tenen una sorpresa per a tu. Dos dels artistes de l'escena emergent i urbana de Catalunya s'uneixen per primera vegada en una cançó que t'impactarà. Avui estrenem el seu nou videoclip titulat 'Locos', una col·laboració que promet posar-te a ballar sense parar.

La Cloe és una jove promesa emergent que es va donar a conèixer al Concurs de Talents Emergents de Música Urbana KLK. Ara, arriba amb una proposta fresca i enèrgica. Després del seu èxit amb temes com 'Trampa', 'Entre el fum' i 'P*ta sexy', la barcelonina ens presenta ara 'Locos', una nova peça musical que ens endinsa en una història d'amor amb ritmes llatins.

Aquesta nova col·laboració amb el Lluc, un dels artistes destacats de l'escena musical catalana, promet ser una de les cançons que portaràs a la teva llista de reproducció a partir d'ara. 'Locos' és una cançó que captura l'essència de l'amor des de la perspectiva dels dos protagonistes, transportant-nos a un món on la passió i l'emoció es converteixen en música.

Amb més de deu mil reproduccions en un temps rècord, la Cloe està demostrant ser una artista amb un talent innegable i una capacitat única per connectar amb el públic. Les seves melodies fresques i ballables ja estan sonant a les principals ràdios musicals catalanes, consolidant-la com una de les figures emergents més rellevants del panorama musical actual.

Avui t'estrenem aquesta proposta musical i el seu vídeo per a que la gaudeixis abans que ningú. No et perdis el nou videoclip de Cloe i Lluc, 'Locos'. Una oportunitat perfecta per deixar-te endur pel ritme i la passió d'aquesta història d'amor musical. Estigues atent/a, perquè la Cloe continuarà sent de qui se'n parlarà molt en els pròxims mesos.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40