Mushkaa i Bad Gyal confirmen la seva col·laboració a 'SexeSexy'

Amb un vídeo de TikTok on apareixen cantant en català confirmen la col·laboració

La col·laboració explosiva entre Mushkaa i Bad Gyal ja és una realitat! Les dues artistes, conegudes per la seva personalitat única i estil irrepetible, han confirmat la seva unió en una nova cançó que promet ser un èxit rotund. Els fans han estat esperant amb impaciència aquesta col·laboració, i ara, amb la confirmació oficial, l'expectació està a tot drap.

En un vídeo publicat a TikTok, les germanes Farelo, Mushkaa i Bad Gyal, apareixen ballant i cantant en català la cançó que han batejat com 'SexeSexy'. Aquest avançament ha provocat un rebombori a les xarxes socials, amb seguidors emocionats per escoltar el resultat complet d'aquesta unió inèdita.

El fet que Bad Gyal canti en català al costat de la seva germana és una novetat emocionant per als seus fans, ja que l'artista no havia utilitzat la seva llengua materna en les seves cançons des dels seus inicis. Aquesta decisió mostra una nova faceta de l'artista i promet oferir una experiència musical fresca i autèntica als seus seguidors.

Tot i que el vídeo original publicat a TikTok ha estat retirat per contingut explícit, les captures i els fragments del vídeo continuen circulant per les xarxes socials, alimentant encara més l'anticipació pel llançament complet de la cançó. Els fans estan més impacients que mai per descobrir el que Mushkaa i Bad Gyal han preparat per a ells.

La confirmació d'aquesta col·laboració arriba després de molts rumors als mitjans de comunicació. Tot i que inicialment les germanes no van confirmar res, l'entusiasme dels fans va ser incontenible, i ara, amb la confirmació oficial, l'emoció és a l'aire.

En resum, la col·laboració entre Mushkaa i Bad Gyal promet ser una explosió de talent i creativitat que captivarà els oïdors. Amb una espera tan emocionant, els fans no poden esperar per gaudir del que aquestes dues artistes excepcionals tenen per oferir en 'SexeSexy'.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40