Buhos, Glaucs i Lal'Ba & Xana Blue tenen noves cançons

La col·laboració de la Cloe i el Lluc i les noves cançons de Galgo Lento i el Pol Bordas ja són aquí

Westend61

Arribem a l'equador del mes de març, i sorprenent sense adornar-nos tenim a sobre un bon munt de llançaments musicals que gaudirem al llarg de cap de setmana. Nous singles que la majoria són una passa més pròxima a àlbums que s'estan cuinant a foc lent i que floriran després de la primavera.

Aquí tens les nostres recomanacions de la setmana:

Buhos - ‘Milers d’espurnes

Milers d'espurnes’ és una cançó autobiogràfica dels Buhos on expliquen la vida del Guillem Solé, el líder del grup, amb la col·laboració de Las Migas, donant-li un toc únic i inconfusible. Amb l'ajuda de diferents productors com Pep Saula, Genís Trani i David Rosell, aquesta peça musical ha pres forma com a relleu de la carrera de Buhos, que han conquistat el públic amb èxits com 'Barcelona s'il·lumina’, cançó a la qual li fa una picada d’ullet, i altres col·laboracions amb artistes com amb el Juan Magán.

Glaucs - ‘Aquí i avui

Glaucs torna amb força després de deu anys amb un nou disc fresc i vibrant per al 2024. Aquesta setmana han estrenat el primer avançament, ‘Aquí i Avui’, on capturen l'esperit del grup amb sons potents i lletres esperançadores, consolidant la seva posició com a figura destacada de la música catalana.

Lal’Ba & Xana Blue - ‘Sushi Shanghai

Lal'Ba i Xana Blue s'uneixen en 'Sushi Shanghai', un single explosiu que captura l'essència de la música electrònica dels 2000. La col·laboració entre el trio d'Olesa de Montserrat i la llegenda del dance català ofereix ritmes contagiosos i lletres carregades d'energia. Aquesta nova peça musical promet ser només el principi d'una sèrie de llançaments emocionants per part de Lal'Ba durant el 2024.

Cloe & LLuc - ‘Locos

La Cloe estrena la seva nova cançó, una col·laboració, la primera que fa, amb el Lluc: 'Locos'. Amb ritmes llatins, la cançó ens porta a una història d'amor des de la perspectiva dels dos protagonistes que promet ser una de les més reproduïdes en els pròxims mesos.

Galgo Lento - ‘4’

Galgo Lento estrena '4'', una obra que captura les pors profundes i l'intimisme de l'ésser humà, explorant la desorientació que aquestes poden provocar. A través d'una narració dual, la cançó ens transporta a un viatge emocional, reflexionant sobre la por i el seu impacte en l'individu. Martí Galan Velasco, des de la seva habitació, teixeix un univers sonor poètic que ressona amb les inquietuds mil·lenial, mostrant una evolució artística que promet ressonar com un himne per als qui enfronten les seves pors.

Pol Bordas & Slowbou -’Fent Fressa

Pol Bordas estrena una nova cançó a tall d'avançament del seu pròxim projecte musical. 'Fent Fressa' és una col·laboració amb Slowbou que aporta la seva essència en aquesta nova proposta musical que ens acosta una mica més al disc del gironí.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad