Nil Moliner, Scorpio & Lluc, Edu Esteve, Roger Padrós i Cactus tenen nova música per la primavera

La Tour de Carol, Yung Rajola, Lau Gibert i Àlex Pérez acaben de fer llançaments tot acabant aquest març

Arriben les primeres novetats musicals de la primavera 2024 / Westend61

Amb la primavera fent acte de presència i les emocions a flor de pell, arribem a un divendres carregat d'estrenes musicals que prometen posar-nos a ballar, reflexionar i connectar amb les nostres emocions més profundes. És com si cada cançó fos una invitació a embarcar-nos en un viatge emocional, passant de la festa a la introspecció, de l'amor al desamor, del poder personal a la connexió amb els altres. Aquest cap de setmana, la música ens convida a experimentar un reguitzell d'emocions que ens faran vibrar com una autèntica muntanya russa.

Nil Moliner - 'Ara'

Nil Moliner estrena el seu nou single 'Ara' en català amb la reedició de Lugar Paraíso. Aquest llançament coincideix amb l'inici de la gira 'Lugar Paraíso Tour', consolidant el seu estatus com un dels talents més destacats de l'escena musical espanyola.

Scorpio & Lluc - 'Caigut del cel'

La Scorpio i el Lluc col·laboren a 'Caigut del cel', un afrobeat que inspira a recuperar la il·lusió per l'amor. El tema transmet el missatge de reprendre les ganes d'enamorar-se després de sentir-se decebut per algú. Amb aquesta nova cançó, la Scorpio continua redefinint els límits de la música pop i urbana catalana.

Edu Esteve - 'Soc jo' & 'Toca córrer'

L'Edu Esteve arriba amb nous singles inspirats en colors com el verd. El seu últim doble llançament promet ritmes electrònics i un missatge social. 'Soc jo' té una sonoritat pop electrònica dels 90's i l'EDM i amb detalls divertits que li donen un aire fresc i estiuenc i una base de ritmes llatins molt festiva en la que ha treballat amb l'Àlex Pérez a la producció. I 'Toca córrer', el segon tema que ha estrenat, sorgeix de la necessitat d'explicar com la societat va a una velocitat frenètica i no valora el present. En aquesta ocasió ha treballat al costat d'Scotty DK a la producció.

La Tour de Carol - 'Unaparty+'

La Tour de Carol presenta un nou single carregat d'energia i ritme que fusiona guitarres i electrònica, convidant-te a una festa sense fi sota el títol de 'Unaparty+'. Amb el seu esperat EP XMI:3 a punt de sortir, el quartet barceloní promet portar la seva música fresca i autèntica a un nou nivell.

Cactus & Naina - 'Diuen x ahí'

Cactus torna el 2024 amb el pop festiu 'Diuen x ahí, col·laborant amb l'artista emergent del País Valencià, Naina. La cançó combina melancolia i festivitat, parlant d'un amor que malgrat les dificultats, perdura. Aquetsa nova cançó és una invitació a intentar-ho de nou amb aquells amb qui encara hi ha història per escriure.

Yung Rajola - 'La cúmbia del cargol'

Yung Rajola estrena 'La Cúmbia del Cargol', la seva primera cúmbia, produïda amb Pep Saula (Sexenni) i amb un videoclip a càrrec d'Àlex Alcalde. La cançó està pensada per a compartir en les reunions, arriba just abans de la presentació del seu disc Peter Pan en directe.

Aquesta setmana, et volem recomenar tres àlbum que ha vist la llum en els darrers set dies:

Roger Padrós - A Contrallum

Roger Padrós presenta A Contrallum, el seu segon disc, que destaca per la seva diversitat musical i profunditat lírica. Després de la seva participació a La Voz i una sèrie de concerts, Padrós busca consolidar-se com a cantautor català amb un àlbum madur i actual. Aquest disc explora temes com el dol, la felicitat i l'autoestima amb melodies enganxadores i una fusió d'estils que captiven l'atenció de l'oient des del primer compàs.

Àlex Pérez - Tot el que som

Àlex Pérez ha publicat Tot el que som, un disc que celebra la vida i les petites coses a través de deu cançons que exploren temàtiques com el foc, el temps, les mans i la mirada. El projecte, produït i compost per ell mateix, compta amb col·laboracions de diversos artistes com Esther i Alguer Miquel (Txarango). Cuidat fins a l'últim detall, aquest àlbum és una experiència musical per ballar, reflexionar i connectar amb les emocions.

Lau Gibert - A la nit

La jove gironina La Gibert ha estrenat el seu nou EP titulat La nit. Amb només dinou anys, la seva trajectòria musical comença als dotze anys al programa La Voz Kids i ha continuat destacant-se en programes com Idol Kids i Eufòria. En aques primer disc EP es presenta entre la foscor de la fi del dia i tot el que hi trobem quan marxa el sol, pensaments, emocions, festa i molt més.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad