Zetak col·laboren amb Marala a 'Entre carn i os'

Els del Pello Reparaz presenten el videoclip de la seva col·laboració amb el trio femení

Els Zetak acaben de fer el llançament del seu nou videoclip 'Entre carn i os', en col·laboració amb Marala i amb la destacada participació de l'actriu Itziar Ituño. Amb aquesta producció, la formació euskaldun suma ja tres participacions en col·laboracions en llengua catalana o bé on té presència: 'Hitzeman' amb Oques Grasses, 'Pa amb oli i sal' amb la Suu.

Els fans de Zetak ja poden gaudir d'una nova proposta musical per a aquesta primavera amb l'essència potentíssima de la formació basca on tornen a col·laborar amb alguna de les estrelles de la indústria musical catalana. En aquesta ocasió, obren aquesta estació amb una col·laboració molt especial amb el grup femení Marala. I com si fos poc, el videoclip compta amb la presència estel·lar de l'actriu Itziar Ituño, coneguda per la seva participació en sèries de televisió com La Casa de Papel.

Aquest nou projecte ve a sumar-se a l'èxit ja consolidat de l'àlbum Aaztiyen, que va veure la llum el passat desembre i ha rebut una excel·lent acollida per part del públic i la crítica a terres basques. Amb una combinació d'elements culturals, musicals innovadors, i col·laboracions sorprenents, Zetak torna a deixar la seva empremta en l'escena musical actual.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40