Buhos i Mar Lucas es retroben a 'Today is the day'

Els baixpenedesencs i la influencer garrafenca col·laboren cantant en català

Buhos i Mar Lucas s'uneixen en una col·laboració inèdita que promet captar l'atenció del públic. La nova cançó, titulada 'Today is the day', representa un moment significatiu per a tots dos artistes. Mar Lucas, una influencer i cantant sitgetana, que compta amb una enorme base de seguidors a les xarxes socials, amb més de 15 milions a TikTok i 3 milions a Instagram, decideix fer un pas audaç al món de la música cantant per primera vegada en català. D'altra banda, Buhos, un dels grups més reconeguts de la música catalana, amb èxits com 'Volcans', 'Barcelona s'il·lumina', entre d'altres, continuen la seva trajectòria d'innovació i experimentació musicals amb aquesta nova proposta.

'Today is the day' promet ser una peça excepcional, gràcies a la seva producció espectacular a càrrec de David Rosell. Amb melodies enganxoses i una fusió d'estils que combinen el pop electrònic amb elements d'altres gèneres, la cançó promet guanyar seguidros des del primer compàs.

El tema de la cançó és tant universal com íntim: retrata l'emoció i la felicitat d'una parella que es prepara per al seu retrobament. Mar Lucas, amb la seva veu seductora i expressiva, transmet les emocions viscudes en les hores prèvies a la trobada, capturant els nervis, l'ansietat i l'excitació que acompanyen el desig de veure l'ésser estimat. La seva participació en català enriqueix encara més la peça, oferint una nova dimensió a la seva interpretació i connectant amb un públic més ampli.

La combinació de la popularitat de Mar Lucas a les xarxes socials i la reputació consolidada de Buhos a la indústria musical catalana fa que les expectatives pel llançament de 'Today is the day' siguin molt altes. La cançó no només promet ser un èxit comercial, sinó també una experiència auditiva memorable per a tots els qui l'escoltin.

Així doncs, avui és el dia assenyalat en què per fi acaba la nostra espera amb candeletes amb l'estrena d'aquesta nova joia musical. Aquí tens la combinació única d'energia, talent i passió, 'Today is the day' promet ser una fita significativa en el panorama musical català i una cançó que perdurarà en el temps.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad