ELS40 Primavera Pop Rubí 2024 una nit imbatible d'èxits i anuncis somiats

Dani Fernández, Álvaro de Luna, Paul Thin, Roger Padrós o Scorpio van actuar a l’Escardívol en un festival de més de 3 hores

Abraham Mateo actuant a Rubí. Foto Dani Portes

Un any més i ja van uns quants seguits, l’Escardívol de Rubí va tornar a ser la capital de la primavera a Catalunya amb més d’una vintena d’artistes i milers de persones gaudint de la música en directe. ELS40 Primavera Pop va convertir la nit del dissabte en una autèntica festa, la desfilada musical d’artistes com Dani Fernández, Scorpio, Roger Padrós, Paul Thin, Ruslana, Álvaro de Luna, Abraham Mateo o Vicco van fer vibrar a tot el públic amb els seus darrers èxits.

Per escalfar motors, el Sergi Sánchez, Víctor de la Torre, Uri Mora, Adrià Ortega i Adrià Soler, els DJ i presentadors de ELS40 Catalunya i Andorra, van llançar tots els èxits del moment durant l’hora prèvia de l’espectacle musical més esperat de la primavera.

Adrià Soler, Adrià Ortega, Uri Mora i Víctor de la Torre, els DJ de ELS40

Adrià Soler, Adrià Ortega, Uri Mora i Víctor de la Torre, els DJ de ELS40

ELS40 Music Awards Santader 2024 tornen a Barcelona

La ràdio musical líder a Catalunya ha tornat a reunir els artistes més importants de la indústria en un concert de més de 3 hores de música en directe. La nit d'ahir també serà recordada per la celebració del centenari de la primera ràdio a Catalunya i l'Estat, que va néixer a Barcelona ara fa 100 anys. I un dels grans moments de la nit va ser l'anunci que van fer Tony Aguilar i Sergi Sánchez de la tornada dels premis més importants de la música a Catalunya, el 8 de novembre ELS40 Music Awards Santander 2024 es faran a Barcelona al Palau Sant Jordi.

La festa havia de començar a brillar i quan tocaven les 20 h de la tarda, un any més, Tony Aguilar, el capità de la ràdio més escoltada a tot l'estat, va inaugurar el festival com només ell sap fer i jugant a casa, amb la força de la veu i sent una de les personalitats radiofòniques més estimades del país va començar el show. Tot plegat per donar pas al primer dels convidats estrella com era Almácor que va pujar a l'escenari per fer-nos ballar amb 'Brillos platino'.

Tony Aguilar presentant el festival

Tony Aguilar presentant el festival

Ara només calia escriure una altra pàgina per la història del festival i anar capturant tots els moments icònics que recordarem any rere any. El debut de Ruslana a l'escenari de ELS40 Primavera Pop no va deixar a ningú indiferent, una actuació brutal del seu 'Las chicas malas desafinan'.

L'escenari principal de l'Escardívol de Rubí no va quedar buit en cap moment, per aquí van passar artistes com Charlie USG, Noan, Polo Nández, Soge Culebra, La Beba, Bombai, Marlena o Paula Koops, tots ells es van menjar l'escenari. Per alguns era la primera vegada que vivien el festival a Rubí i d'altres ja sabien de l'escalf del públic de l'Escardívol, que mai decep i enguany molts van passar el dia amb temperatures estiuenques esperant els seus artistes favorits.

Scorpio, Roger Padrós o Cloe van servir a l'escenari

Cada any el festival de festivals pop no afluixa el nivell i els caps de cartell saben que s'han de deixar la pell, i això ho sap molt bé la Scorpio que ha servit un bon xou amb temarrals com 'Xao Xao'. Per, les primeres vegades d'un primavera pop no s'obliden mai i si no que li preguntin a la Cloe, una de les veus emergents més interessants del panorama urbà. També podríem dir-li el mateix al Roger Padrós que va dominar les emocions del públic amb la força de la veu i el piano que sempre l'acompanya a 'El Temps', cançó que li ha donat moltes alegries després del seu pas pel Benidorm Fest.

Scorpio servint show

Scorpio servint show

Aquest any, Rubí ha pogut viure en directe el debut a Catalunya de Sebastian i Eugenio Esquivel, els dos germans més populars i coneguts dels "corridos" mexicans. Tots dos acumulen milions de reproduccions a les seves cançons, una d'elles és 'Alucin' molt reconeguda pels oients fidels de ELS40 Urban. El duo francès Ofenbach era una altra aposta internacional i en pocs segons es van ficar el públic a la butxaca amb una sessió de club.

Paul Thin fascina a tothom de l'Escardívol

Punt i a part, mereix el que va fer Paul Thin a l'escenari de ELS40 Primavera Pop 2024 a Rubí, ja ens va avisar a l'entrevista amb ELS40 que la seva actuació seria "performativa amb totes les cares de Paul Thin", i així va ser sens dubte una de les actuacions de la nit amb 'Dónde'.

Paul Thin meravella al públic

Paul Thin meravella al públic

La nit de ELS40 Primavera Pop amagava col·laboracions sorpresa entre els artistes confirmats al cartell, una d'elles entre la nostra Vicco i Abraham Mateo. Tots dos tornaven a repetir l'èxit que els ha unit a les llistes, això si cadascun es va deixar la pell i la veu en les seves performances individuals. I quan parlem d'emocionar a l'Escardívol ens ve un nom al cap i és Beret, qui sempre sap tocar les tecles per fer fluir els sentiments que ens uneix amb la música, el moment 'Superheroes' no s'oblidarà fàcilment. Quan ja teníem la pell de gallina, David Otero ens va acabar de desmuntar cantant 'Estrellas y fantasmas' i per què no dir-ho El Canto del Loco segueix ben viu, momentàs a Rubí cantant acapella més de 20.000 persones la mítica 'Una foto en blanco y negro'.

Ara ja només ens quedava la gran final del festival, començant per Álvaro de Luna, que sempre es fica a la butxaca a tota la ciutat de Rubí. Els seus temacles van emocionar-nos a tots i evidentment un dels moments de llanternes als mòbils va ser la col·laboració que fa amb el grup asturià Marlon, i el seu ‘Olvidé Olvidarte’. I per fi, el cap de cartell de ELS40 Primavera Pop 2024 a Rubí va irrompre a l’escenari com un autèntic huracà, pocs surten amb aquesta vitalitat i ganes de menjar-se el món com el Dani Fernández, una vegada més, demostra tot el seu talent imparable. L’any que ve us esperem en una nova edició de ELS40 Primavera Pop 2025, per un any més de primavera musical amb ELS40.

ELS40 Primavera Pop 2024 organitza l’Ajuntament de Rubí i ha estat possible gràcies al Patrocini de Baricentro, VistaOptica, Instituts Odontològics, El Paripé Tardeo

I els col·laboradors: Hard Rock Café Barcelona, Favela Burger, La Fábrica de Empanadas Argentinas, Futuroscope, La Rústica de Food and Gust, Catalunya Plants, Dulce de Leche Márdel, Mecànic Pizza

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad