White Summer 2024: Vicco, Julieta, Ladilla Rusa i 31 FAM, entre d'altres

La Costa Brava es prepara per a aquest estiu ple de música en directe

Grup Clipper's

S'acosta l'estiu i amb ell, una nova edició del White Summer, el festival que fa vibrar la Costa Brava amb música, gastronomia i moda. Avui hem conegut les primeres dates i artistes que formaran part d'aquesta experiència única a Palamós durant el mes d'agost.

El cartell d'aquest any és una barreja eclèctica de talents que abasta una àmplia gamma d'estils musicals i propostes artístiques. Entre els noms que ja estan confirmats destaquen Vicco, ROX7 Experience, Carlos Ares, Mag Lari, Ladilla Rusa, Julieta, The Reytons, 31 FAM, La Reina del Pop, The K'S, Carmesí, Classe B, i la Holi Party, entre d'altres.

El festival, que s'ha convertit en un referent durant més d'una dècada, promet una experiència plena de creativitat i diversió per a tota la família. Ademés de la música en directe, els visitants podran gaudir d'activitats interactives, tallers creatius i exhibicions artístiques que ompliran el recinte del festival d'una energia contagiosa.

Per a aquells que ja no poden esperar per viure aquesta experiència, les entrades per als primers dies ja estan a la venda al web oficial del White Summer. És l'oportunitat perfecta per assegurar-te un lloc en aquest paradís estival de la Costa Brava.

El festival s'iniciarà amb l'actuació de Vicco, l'artista darrere de l'èxit 'Nochentera', el 4 d'agost a l'escenari principal. L'endemà, ROX7 Experience, un tribut a Roxette, ens portarà en un viatge a través dels èxits de la mítica banda sueca.

Carlos Ares presentarà el seu primer disc Peregrino el 6 d'agost, mentre que el 7 d'agost podrem gaudir de l'espectacle màgic de Mag Lari a l'escenari principal. El grup Ladilla Rusa, conegut pel seu vessant humorístic, actuarà el 8 d'agost.

Julieta, una de les estrelles emergents de la nova escena pop catalana, ens presentarà el seu tour Tu Juru La Ju el 9 d'agost. El festival continuarà amb una sèrie d'actuacions emocionants fins a la festa de la Holi Party el 15 d'agost, que promet ser una explosió de música i colors.

No et perdis aquest estiu l'oportunitat de viure el White Summer, un festival que uneix música, cultura i diversió en un entorn únic a la Costa Brava. Les entrades pels primers dies ja estan disponibles, així que assegura't d'aconseguir la teva abans que siguin exhaurides a la web del festival!

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad