Cap de setmana en família a Salou

Et convidema a gaudir del Tarragonès en una experiència de luxe a l'Hotel Blaumar

Palm trees in front of the sea (Salou Spain) / davibb

Passar un cap de setmana en família a un hotel amb quatre estrelles superior a Salou és una experiència plena de diversió i connexió, perfecta per a pares i infants. Situat a la Costa Daurada, Salou ofereix una combinació única de platges, activitats familiars i encant mediterrani. És un destí ideal per a tota la família, ja que ofereix una àmplia gamma d'opcions d'entreteniment i relaxació.

Un dels grans avantatges de visitar Salou en família és la diversitat d'activitats. Les platges de sorra fina són ideals per als nens, oferint espais oberts per córrer i jugar. Els pares poden relaxar-se sota el sol mediterrani mentre els més petits es diverteixen a l'aigua. L'Hotel Blaumar de Salou està ben equipat per atendre famílies. Per exemple el seu servei d’animació per a nens i adults. El programa inclou tant d'activitats recreatives i esportives, com ara actuacions en directe, música en directe o diversos espectacles. Així com el seu Mini Club, per a infants de 4 a 12 anys, amb diferents activitats com berenar gratuït a la tarda, ball i jocs amb l’ànec Blaumar, vol d’estels a la platja al capvespre, activitats especials d’educació ambiental: "Plantem una flor", "Fem sabó amb oli reciclat", etc., i altres activitats com inflables a la piscina, tallers de galetes o broquetes de fruites, etc.

Després d'un dia d'activitats, els nens poden gaudir d'activitats organitzades mentre els adults es relaxen a les instal·lacions amb una zona de balneari i fitness. La zona d’aigua inclou un jacuzzi, sauna, bany turc i dutxes d’aigua freda. La zona de fitness té una sala d’exercici amb màquines cardiovasculars. També ofereixen un ampli menú de tractaments corporals, disponibles a petició.

Una altre avantatge de passar un cap de setmana a aquesta localitat del Tarragonès és la gastronomia local. Els restaurants ofereixen plats mediterranis frescos com peix, marisc i amanides, que agrada tant als adults com als infants. Molts establiments tenen opcions de menú infantil per satisfer els gustos dels més menuts.

Finalment, passar temps en família a Salou promou la unió i el benestar. És una oportunitat per connectar-se sense les distraccions de la vida diària, creant records que duraran tota la vida. La seguretat i comoditat dels hotels familiars a Salou fan que sigui una escapada perfecta per a pares i infants, oferint un equilibri perfecte entre diversió, relaxació i aventura a la Costa Daurada.

Et semblen poques raons par a participar en el nostre sorteig? Aprofita i respon a la pregunta que et plantegem des del nostre perfil d'Instagram.

Aquí pots consultar les bases legals del sorteig. Recorda que es pot participar fins diumenge 28 d'abril a mitjanit.

Seguiu el canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad