Exclusiva: Miki Núñez publicarà nova cançó "Dins del meu cap" el 3 de maig

Durant l'especial de CAN40 per Sant Jordi ha explicat les novetats del seu nou EP en català

Miki Núñez, l'artista total català, ha sorprès als seus fans amb una notícia emocionant durant la seva aparició al programa CAN40 de ELS40, presentat per Sergi Sánchez. En un gir inesperat, Miki Núñez ha interpretat un fragment de la seva nova cançó 'Dins del meu cap', que serà llançada el proper divendres 3 de maig. La revelació ha vingut acompanyada de l'anunci que l'artista llançarà un total de sis cançons que conformaran un EP, totes elles en la seva llengua materna, el català.

Les cançons han estat gravades entre la ciutat de Terrassa i la meravellosa comarca de l'Alt Empordà, llocs que sens dubte han influït en la sonoritat i l'essència del nou treball de Miki Núñez. La primera cançó de l'EP, composta en part pel seu germà, promet ser una mostra de la connexió personal i musical que existeix entre els dos. A més, el Miki ha col·laborat amb altres artistes com el cantant Àlex Pérez i la Sara Roy, que a més de ser la seva parella, ha aportat la seva visió artística a altres peces del projecte.

L'entrevista i l’actuació que s’ha enregistrat com a part del pròxim programa de CAN40 amb Sergi Sánchez, ha tingut lloc davant d'un públic entusiasta al carrer Casp número 6 de Barcelona, just davant de Radio Barcelona. Aquesta emissora, que celebra el seu centenari aquest any, ha estat l'escenari perfecte per a un esdeveniment tan especial, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, el dia dels enamorats de Catalunya on a més de llibres i roses, des d’ELS40 hem regalat música.

L'expectació pel nou EP del Miki Núñez és alta, i els seus seguidors ja compten els dies per poder escoltar 'Dins del meu cap' en la seva totalitat. Amb aquest nou projecte, Miki Núñez no només continua consolidant la seva carrera musical, sinó que també reafirma el seu compromís amb la cultura catalana, oferint la seva música en la llengua que li és pròpia.

Aquest nou treball promet ser una barreja de sons contemporanis amb l'essència de la música catalana, una combinació que sense dubte captivarà tant als oients fidels com als nous. Amb la publicació d'aquest EP, Miki Núñez es posiciona com una de les veus més prometedores del panorama musical català aquest 2024, tot i la seva llarga trajectòria. També ha anunciat que la gira d’aquest any serà la més extensa amb 30 concerts confirmats i 40 en reserva, el que podrien fer que tingui setmanes de 3 o 4 concerts consecutius a diferents punts del país.

Mentre esperem l'arribada del divendres 3 de maig, els fans poden anar fent boca amb l’avançament d’uns pocs segons que ens ha compartit el Miki Núñez, i sense cap mena de dubtes, molts es trobaran davant de la ràdio, ELS40, o pendents de les plataformes digitals per ser els primers a escoltar el que promet ser un dels llançaments més destacats de l'any en la música catalana. Amb 'Dins del meu cap' i la resta de cançons de l'EP, el Miki Núñez està a punt de marcar un abans i un després en la seva carrera, i els seus fans estan més que preparats per acompanyar-lo en aquest emocionant viatge musical.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad