'Començar a Viure': Els Catarres homenatgen les històries que mai van acabar

Els d'Aigafreda celebren la intensitat de les experiències breus però significatives que captura l'essència de les emocions efímeres

Els Catarres, el conegut trio d'Aiguafreda, han han tornat a fer. Acaben la setmana amb el llançament de la seva nova cançó 'Començar a Viure'. La peça musical arriba després de celebrar el seu desè aniversari amb l'àlbum 'Invencibles', i promet ser una nova joia en la seva corona de èxits. 'Començar a Viure' és una cançó que esdevé un homenatge a aquelles experiències que, malgrat la seva brevetat, deixen una empremta indeleble en les nostres vides. La lletra, carregada d'emotivitat, reflexiona sobre una relació que ha acabat prematurament, i com el seu record pot seguir essent font d'inspiració i aprenentatge.

La producció de la cançó ha estat a càrrec de David Rossell a Can Pardaler, un espai que ha capturat l'essència del so del grup. Amb 'Començar a Viure', Els Catarres continuen la seva trajectòria d'innovació musical, fusionant pop amb pinzellades de rock i EDM, creant així una melodia que flueix i culmina en una catarsi emocional. El grup ha explicat que la música ha estat pensada per acompanyar una gamma d'emocions, transportant l'oient a través d'un viatge sorprenent i ple de girs inesperats.

El videoclip de la cançó, una creació original del grup, ha estat dirigit per la realitzadora Lyona, coneguda per la seva versatilitat i per haver treballat amb altres grans noms de la música. Aquest nou treball visual complementa perfectament l'esperit de la cançó, aportant una nova dimensió a la narrativa musical dels Catarres.

Amb aquesta nova cançó, Els Catarres reafirmen la seva posició com a referents dins de l'escena pop catalana, combinant melodies enganxoses, lletres significatives i una presència escènica que els ha fet guanyar una legió de fans. 'Començar a Viure' no és només una cançó, sinó una experiència que ressona amb la joventut i tots aquells que valoren la intensitat dels moments viscuts, independentment de la seva durada. Amb aquest llançament, Els Catarres continuen construint un llegat musical que celebra la vida, l'amor i la bellesa de començar de nou.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad