Nil Moliner torna als seus inicis amb 3 directes íntims on va començar

A més a més, tornarà l'any vinent al Palau Sant Jordi

El artista Nil Moliner en LOS40 Music Awards 2022

El artista Nil Moliner en LOS40 Music Awards 2022 / Isabel Infantes

Després d'un espectacle aclaparador al Palau Sant Jordi, Nil Moliner sorprèn els seus seguidors amb una notícia emocionant: l'artista retornarà als escenaris que van veure els seus primers passos en la música en una sèrie de tres concerts exclusius a Barcelona. Aquesta trilogia de directes promet ser una oportunitat única per als fans de reviure l'essència pura dels inicis de Moliner, amb la banda original i el repertori que va captivar els cors del públic.

El viatge començarà el 2 d'octubre al Paral·lel 62 Club, on Moliner va oferir les seves primeres actuacions memorables el 2018. Continuarà el 3 d'octubre a la Sala Bikini, escenari d'una de les seves nits més màgiques, i culminarà el 4 d'octubre al mateix Paral·lel 62, un lloc que simbolitza la celebració de la vida i la música. El de Sant Feliu de Llobregat a afegit que actuarà amb la mateixa banda i interpretarà el mateix repertori que va fer en cadascuna d'aquestes sales durant el 2018. Aquests concerts són una resposta a l'èxit rotund del seu últim concert al Palau Sant Jordi, on les entrades es van esgotar ràpidament, i on Moliner va anunciar el seu retorn al mateix escenari el 2025.

Amb aquesta sèrie de concerts, Moliner no només promet una experiència musical enriquidora, sinó també una connexió més profunda amb els seus fans, oferint una atmosfera íntima i personal que contrasta amb els grans escenaris. Les entrades ja estan disponibles, i es preveu que siguin una de les més anhelades de la temporada, donant als assistents la possibilitat de formar part d'un moment històric en la carrera de l'artista.

Aquesta notícia ha generat una gran expectació entre la comunitat de seguidors de Moliner, ansiosos per aconseguir un lloc en aquests esdeveniments tan especials. Amb la promesa de reviure els moments més emblemàtics de la seva trajectòria i la possibilitat de compartir-los de nou amb el públic que l'ha acompanyat des dels seus inicis, Nil Moliner està a punt de crear un altre capítol inoblidable en la seva ja impressionant història musical.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad