Els Catarres, Julieta, Roger Padrós, Sara Roy, Mama Dousha porten una explosió de novetats per tancar l'abril

Sofia Coll, Siderland, La Tour de Carol, Obeses, Cesc Sansalvadó amb Manu Guix, i més presenten nova música abans no acabi el mes

Les últimes novetats musicals del mes d'abril 2024 / South_agency

Estem a punt de tancar el mes d'abril, on la primavera fa eclosió amb la seva màxima esplendor. I tenim un final ben farcit de novetats musicals que els darrers dies han anat apareixent i que ens faran l'arribada del pròxim més florit d'èxits musicals. Entre ruixats, rajos de sol, pujades i baixades del termòmetre, les flores i els arbres florint, abelles, vespes i papallones volant al voltant nostre i amb les nostres primeres samarretes de màniga curta posades ens posem els auriculars per gaudir d'aquest recull que et recomanem:

Els Catarres - 'Començar a viure'

Els Catarres han llançat la seva nova cançó 'Començar a Viure', un homenatge a les experiències breus, però significatives que deixen una empremta indeleble en les nostres vides. La lletra, carregada d'emotivitat, reflexiona sobre una relació que ha acabat prematurament i com el seu record pot continuar essent font d'inspiració i aprenentatge. La producció musical ha estat a càrrec de David Rossell a Can Pardaler, capturant l'essència del so del grup. Amb aquesta nova cançó, Els Catarres continuen construint un llegat musical que celebra la vida, l'amor i la bellesa de començar de nou.

Julieta - 'Haiku'

Julieta presenta 'Haiku', un tema que fusiona reggaeton amb una balada nostàlgica, explorant la complexitat de l'amor. Inspirada en la poesia japonesa, la cançó parla de les diferències en una relació, preferint una història curta i bonica. Amb un 2024 ple de concerts, Julieta consolida la seva posició com una destacada figura del pop català.

Mama Dousha - 'Que chévere'

'Que Chévere' és el nou single de Mama Dousha, avançament del seu pròxim EP que es llançarà el 24 de maig, produït per Scotty Dk i amb la col·laboració de Dj Panko. Després del gran èxit de 'Rikiti', Mama Dousha presenta una proposta musical única que combina música electrònica, cançó d'autor i pop urbà.

Roger Padrós - 'El Record'

'El Record' és la nova cançó del cantautor Roger Padrós, que esdevé una oda a la vida i als records que ens acompanyen al llarg del temps. Amb melodies fresques i emotives, Padrós explora els records de la seva àvia paterna, capturant la riquesa de les experiències viscudes i transmetent un profund regust de mar. Aquesta peça és part del seu últim àlbum, A Contrallum, un treball introspectiu que redefineix el cantautor amb noves sonoritats i melodies que arriben directament al cor de l'audiència, explorant temes com el dol, la felicitat i el pas del temps amb una autenticitat crua i captivadora.

Siderland - 'No m'importa'

El nou senzill dels Siderland, 'No m'importa', és un clar missatge d'empoderament que ens convida a fer front als haters i continuar amb el que ens apassiona, malgrat les crítiques. Amb una melodia brillant i enganxosa, la cançó captura l'esperit positiu de la primavera i ens recorda la importància de mantenir-nos forts davant les adversitats a la xarxa.

Sara Roy - 'Alta velocitat'

'Alta Velocitat' és el nou senzill de la Sara Roy, una fusió pop-electrònica que compara la vida amb un viatge en tren. Amb la col·laboració de Sr. Chen, Àlex Pérez i Genís Trani, la cançó destaca per la seva producció elaborada i el protagonisme de la bateria. Acompanyada d'un videolyric captivador, Sara Roy transmet la seva visió de la vida amb melodies enèrgiques i una lletra introspectiva.

Cesc Sansalvadó i Manu Guix - 'Cant a l'Alba'

Cesc Sansalvadó i Manu Guix es reuneixen en el nou senzill 'Cant a l'Alba', una commovedora expressió musical sobre el dol i la superació. Amb lletres sinceres i melodies captivadores, aquesta col·laboració en català promet connectar amb les emocions del públic. Amb aquesta peça, Sansalvadó ens convida a explorar sentiments universals, destacant el poder de la música per reconfortar i connectar amb la nostra humanitat.

Sofia Coll - 'Q no'

La Sofia Coll presenta 'Q no', una nova cançó en català dins del gènere pop electrònic urbà, després del seu èxit a Benidorm Fest amb 'Here to Stay'. La producció, a càrrec de Miguel García, promet ser una proposta refrescant i única al panorama musical català.

La Tour de Carol i Yung Rajola - 'Bali'

La Tour de Carol i Yung Rajola ens porten l'esperit estiuenc amb 'Bali', una cançó que captura l'essència de l'estiu i la relaxació a l'illa balinesa. Amb un videoclip filmat a l'Ametlla de Mar, la cançó evoca platges, cervesa i amor estiuenc, transportant-nos a un estat d'ànim vacacional.

Malson Atmosfèric - 'Si t'enyoro'

El més nou dels Malson Atmosfèric,'Si t'enyoro', és una emotiva cançó que explora les complexitats emocionals de les ruptures amoroses, reflectint la maduresa artística del grup amb una combinació de pop-rock i essència punk. Amb la incorporació de nous membres i una producció experta, la cançó captura una energia fresca i autèntica, mostrant el poder emocional de la música en les nostres vides. És una obra sincera i honesta que ressonarà amb aquells que han viscut les vicissituds de l'amor i la pèrdua, i està destinada a ser un homenatge al primer àlbum del grup, perfecte per aquest Sant Jordi.

Obeses - 'Amor artificial'

Obeses retorna amb 'Amor artificial', el primer senzill del seu pròxim àlbum després de sis anys. La cançó, amb influències synthwave, aborda el tema de l'amor en l'era de la intel·ligència artificial, i s'acompanya d'una portada i un vídeo amb estètica de videojoc. El seu sisè àlbum d'estudi està previst per al 2024.

Kuu - 'D tu m'enamoro'

La Kuu torna amb 'D tu m'enamoro', explorant una nova faceta de l'amor serè i estable. La cançó ofereix un himne a la dolçor de les relacions sense conflictes, consolidant el talent de l'artista per capturar emocions en les seves lletres, amb una producció que barreja elements del pop amb un toc urbà.

Genna - 'El Pacte'

La periodista de TV3 Georgina Arnau debuta en el món musical amb el projecte Genna, presentant el primer single 'El Pacte', una cançó indie-pop amb elements electrònics que parla de la reconciliació amb llocs significatius del passat. Produït per Uri Plana (Siderland) i Roger Argemí a Doreste Records, el tema és una expressió de les experiències personals de la cantant.

9Zenit i David Ros - 'Ja fa temps'

'Ja fa temps' és el nou single de 9Zenit amb la col·laboració de David Ros, una oda a la cerca de la tranquil·litat abans que la felicitat. Els germans Cubero de Hospitalet de Llobregat presenten aquest tema com a primer dels tres senzills que llançaran el 2024, mantenint la seva aposta pel pop-rock amb lletra de cantautor i explorant elements de música electrònica. Amb un missatge sobre l'amor i la preferència per la calma, la cançó reflexiona sobre l'equilibri emocional enmig d'un món accelerat.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad