Miki Núñez, Vienna i Strombers estrenen el maig amb nova música

Ayryn & Cloe, Dani6ix & Izzkid i també, les Coco porten novetats musicals aquesta setmana

Arriben les primeres novetats d'aquest maig 2024 / Raul Ortin

Amb l'arribada del mes de maig, la primavera ens regala els primers raigs càlids del sol. I aquest divendres, amb la promesa del cap de setmana, els amants de la música esperem amb emoció les novetats que ompliran les seves orelles de ritmes frescos i vibrants. Que aquest mes de maig ens porti nova música per gaudir sota el sol primaveral! I durant els dies de descans del cap de setmana et recomanem alguns dels llançaments de la setmana:

Miki Núñez - 'Dins del meu cap'

El Miki Núñez presenta 'Dins del meu cap', el primer avançament del seu nou projecte en català, després de l'èxit de 121. Amb una producció de Genís Trani, Miki ofereix un so més modern i vibrant, mantenint la seva essència pop festiva. Amb aquest pas, l'artista marca l'inici d'una nova etapa en la seva carrera, explorant diverses influències musicals per mantenir-se a l'avantguarda de l'escena catalana.

Vienna - 'Una Història'

Els alacantins Vienna han tornat amb força presentant 'Una Història', un nou avançament musical. A través d'aquest tema de pop alternatiu, narren una història biogràfica que captura les etapes de la vida a través de records, oferint una experiència única. Aquest nou senzill et farà viatjar per tota una vida en un instant.

Dani6ix & IZZKID - 'Quan El Sol La Toca'

Dani6ix & IZZKID presenten 'Quan El Sol La Toca', un senzill carregat d'energia estiuenca i melodies captivadores. La cançó captura l'essència dels primers moments d'una nova connexió emocional, explorant sentiments efímers i intensos. Amb aquesta peça, el duo consolida la seva posició com a creadors destacats d'èxits dins de la música urbana i pop català.

Strombers - 'Mare'

Strombers diu adeu amb 'Mare', una commemoració al seu vocalista Ferran Gallart i a totes les mares en el Dia de la Mare. Aquest últim tema, rescatat i produït amb la col·laboració de Bonsai Blau, és un homenatge a la maternitat amb una melodia i lletra plenes de sensibilitat. Amb això, la banda posa fi a una carrera plena de color i festa, deixant un llegat musical inconfusible a Catalunya.

Ayryn & Cloe - 'No esperis res'

L'Ayryn i la Cloe, dues noves veus del panorama català, presenten 'No esperis res', un banger que celebra l'empoderament femení i el desamor. Amb ritmes de funk carioca i guitarres pop, la cançó narra el pas de pàgina d'un amor tòxic, inspirada en la vida nocturna de Barcelona. Aquest tema és el primer avançament del nou àlbum d'Ayryn, consolidant-les com a referents de l'urban català.

Coco – 'Tardeo'

Coco presenta 'Tardeo', la seva segona cançó, amb una combinació de sons electrònics i ritmes càlids. Una tarda d'estiu amb amics, on neix l'amor, i perds la noció del temps. En definitiva, una bomba per fer ballar a tothom.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad