Arc de Triomf, BTZ, Ill amb Fortuu i SDP509 el més destacat de la setmana

A més a més, Figa Flawas participen a la nova cançó dels Pelat i pelut i la nova proposta del David Ros

Arriven les novetats musicals d'aquest divendres / Carlos Barquero Perez

Aquesta setmana, de ple al mes de maig i enmig de la primavera en tot el seu esplendor, les novetats musicals ens conviden a explorar nous sons i melodies fresques. El paisatge sonor es renova amb l'esperit vibrant de la temporada, oferint-nos una paleta de ritmes i harmonies que capturen l'essència de l'instant. És el moment perfecte per descobrir noves propostes i deixar-nos endur per la inspiració de la música en aquests dies lluminosos i plens d'energia.

Arc de Triomf - 'M'és igual'

'M'és igual' és el nou single dels Arc de Triomf, una proposta d'estiu que recupera l'essència del grup amb un pop-punk fresc i desinhibit. Amb un videoclip gravat al skatepark de Les Corts, el grup manté la seva espontaneïtat i energia característica. Després d'actuar en més de 15 concerts el 2024, incloent-hi festivals internacionals, els germans Burek preparen el terreny per al seu següent LP, amb dates confirmades a Catalunya, França i Suïssa.

BTZ - 'Atmos'

'Atmos' és el tercer avançament del nou disc de BTZ, oferint una fusió de l'estil urbà francès amb l'essència catalana, representant l'atmosfera que protegeix del caos emocional i parla sobre trobar estabilitat en les emocions. Amb aquest senzill, els de La Colònia Güell continuen demostrant la seva innovació i frescor musical, consolidant-se com una figura destacada del panorama urbà.

Ill, Fortuu i SDP509 - 'X la ciutat'

Ill, Fortuu i SDP509 col·laboren en 'X la ciutat', el segon single de l'EP Omniscient: Preludi d'Ill, destacant la unió entre artistes emergents en la indústria musical. La cançó combina elements de reggaeton urbà amb sintetitzadors electrònics i retalls de bateries de cúmbia o funk brasiler, explorant la complicitat en una relació de parella.

David Ros - 'Va i ve'

David Ros, després de dos anys sense publicar, presenta aquest tema amb una inclinació cap a les tendències actuals de la música catalana, conservant el seu estil distintiu. 'Va i ve' és una cançó estiuenca amb elements electrònics que reflecteix la idealització amorosa i les vicissituds de l'estima intensa. La cançó representa una evolució de l'artista, que s'allunya lleugerament de la seva sonoritat ètnica anterior per abraçar una estètica més contemporània.

Pelat i pelut & Figa Flawas 'Em flipa'

Pelat i Pelut celebren el segon aniversari de 'Em flipa' amb un remix en col·laboració amb Figa Flawas i el productor Carles Sallent, explorant nous horitzons musicals en l'àmbit de la música electrònica. Aquesta nova versió arriba després del llançament del seu segon àlbum Termomix a principis d'any, que va comptar amb col·laboracions destacades i segueix la línia d'evolució constant de la banda, ara amb vuit membres. Pelat i Pelut, amb quasi una dècada de trajectòria, continuen sorprenent i consolidant-se com una figura destacada de la música catalana contemporània.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad