Sopa de Cabra i Beth sorprenen amb 'Temps de sega'

Ja és aquí el segon avançament d'Ànima amb videoclip

Els Sopa de Cabra tornen a l'escena musical amb força, aquesta vegada amb el nou single 'Temps de sega', una col·laboració especial amb la cantant Beth Rodergas. Aquest tema és el segon avançament d'Ànima, el nou disc dels gironins que es publicarà a finals d'any. Com ja és habitual en aquest nou projecte, cada cançó inclou la participació d'un artista que la banda considera que té "ànima", i la Beth ha estat la triada per aquest emocionant tema. 'Temps de sega' és una balada que fusiona influències de la música americana dels anys setanta, combinant elements de country, gòspel i rock. Aquest estil ha estat sempre una part essencial del so de Sopa de Cabra, i aquesta cançó no és una excepció. La col·laboració amb la Beth aporta una nova dimensió a la peça, que ja és considerada una de les cançons més reconeixibles del nou disc.

Un viatge emocional amb Beth

Beth Rodergas, que celebra vint anys de carrera musical, ha combinat la seva trajectòria com a cantant amb la d'actriu, especialment en el món del teatre. En 'Temps de sega', la seva veu encaixa perfectament amb l'atmosfera creada per Sopa de Cabra, oferint una interpretació que parla directament al cor dels oients. La cançó utilitza la metàfora de la sega per parlar sobre collir els fruits de l'amor i mantenir la relació viva i plena de significat. Aquesta temàtica universal ressona profundament amb l'experiència humana de cuidar les relacions per gaudir-ne plenament.

Un pòdcast per aprofundir en l'ànima de la cançó

A més del llançament de la cançó, Sopa de Cabra ha estrenat un pòdcast titulat Bull d'Ànima, que inclou una conversa entre els membres de la banda i Beth. Aquesta conversa es va enregistrar a la Finca Casassaies de Castellgalí, a l'Institut de Recerca Holística de Montserrat (Irehom). L'Irehom és una organització sense ànim de lucre dedicada a l'estudi i pràctica de maneres de viure amb més plenitud i coherència. Aquest diàleg està disponible a les plataformes Ivoox, Spotify i Apple, i es pot visualitzar al canal de YouTube de Sopa de Cabra.

El retorn als escenaris

Després de gairebé cinc anys sense presentar nou disc, Sopa de Cabra publicaran Ànima, el seu dissetè treball, aquest novembre. La banda té previst realitzar una gira que s'allargarà fins al març de 2025, amb un nombre limitat de concerts. El primer concert de la gira serà l'11 de juliol a les Nits de Barcelona, on les entrades ja estan exhaurides. Encara es poden aconseguir entrades per altres festivals com Cap Roig, Portalblau o Terramar. Aquest retorn als escenaris arriba després de l'èxit de la gira de celebració dels trenta anys del disc Ben endins, que va culminar amb un apoteòsic concert al Palau Sant Jordi amb més de 15.000 espectadors.

Un nou capítol per Sopa de Cabra

Amb 'Temps de sega', Sopa de Cabra demostren una vegada més la seva capacitat d'innovar i mantenir-se rellevants en l'escena musical catalana. Aquesta col·laboració amb Beth és només un tast de què ens espera amb Ànima, un disc que promet captivar tant als fans de tota la vida com a una nova generació d'oients. Així que, si encara no has escoltat 'Temps de sega', apuja el volum i deixa't portar per aquesta nova joia musical.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad