Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

EXCLUSIVA: Mama Dousha té nova cançó, 'Ocell d'Origami'

T'avancem una de les cançons del seu nou disc Only Hits que es publica aquest divendres

PromoArts Music

Mama Dousha, el talentós artista barceloní conegut pel seu nom real, Bruno de Fabrizzis, està a punt de fer-nos ballar de nou. Aquest divendres 24 de maig, es publica el seu nou EP titulat Only Hits. Amb aquest llançament, l'artista continua la seva trajectòria ascendent dins l'escena musical catalana, caracteritzada per la seva capacitat de fusionar gèneres i crear sons únics. Una de les cançons destacades d'aquest EP és 'Ocell d'Origami', que ja pots escoltar en exclusiva gràcies a ELS40.cat. Aquest tema representa perfectament el so innovador del Mama Dousha, que combina elements d'electrònica, cançó d'autor i pop urbà, creant una experiència sonora fresca i captivadora. 'Ocell d'Origami' destaca per la seva mescla de la guitarra espanyola amb sons urbans, acompanyats d'una lletra que aborda de manera satírica l'amor romàntic i les dependències emocionals. Aquesta combinació d'estils i temàtiques fa que la cançó sigui una reflexió crítica però alhora divertida sobre les relacions humanes, oferint una nova perspectiva sobre els tòpics de l'amor.

La producció d'aquest EP ha estat en mans de Scotty DK, un productor emergent de l'escena urbana catalana que ja ha demostrat la seva vàlua amb treballs anteriors. La col·laboració entre Mama Dousha i Scotty DK ha donat com a resultat un conjunt de sis cançons que prometen ser un èxit assegurat a les plataformes digitals. El Mama Dousha no és un desconegut per al públic. Amb èxits com 'Rikiti', que ha captivat a molts amb el seu estil innovador, i 'Britney', una altra peça destacada que va ser remesclada per The Tyets, ha demostrat la seva capacitat de crear música que connecta amb les noves generacions. El passat novembre va llançar llançarà Segur que m'equivoco, la primera part d'un disc dividit en dos EPs, mantenint els seus fans a l'expectativa de més novetats musicals. Ara n'arriba la segona part amb el nou EP, Only Hits. Un seguit de cançons que promet ser una prova més del talent del Mama Dousha per reinventar-se i explorar nous horitzons musicals. Amb l'estrena en exclusiva d'ELS40.cat d''Ocell d'Origami', els seguidors ja poden gaudir d'una mostra del que vindrà, un treball que segurament es farà un lloc destacat en les llistes de reproducció d'aquest estiu.

No us perdeu aquest divendres el llançament complet d'Only Hits i deixeu-vos portar per les noves melodies del Mama Dousha. Amb la seva música, segur que la banda sonora d'aquest estiu serà inoblidable!

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad