Mama Dousha té nova cançó, 'Ocell d'Origami'

T'avancem una de les cançons del seu nou disc Only Hits que es publica aquest divendres

PromoArts Music

Mama Dousha, el talentós artista barceloní conegut pel seu nom real, Bruno de Fabrizzis, està a punt de fer-nos ballar de nou. Aquest divendres 24 de maig, es publica el seu nou EP titulat Only Hits. Amb aquest llançament, l'artista continua la seva trajectòria ascendent dins l'escena musical catalana, caracteritzada per la seva capacitat de fusionar gèneres i crear sons únics. Una de les cançons destacades d'aquest EP és 'Ocell d'Origami', que ja pots escoltar en exclusiva gràcies a ELS40.cat. Aquest tema representa perfectament el so innovador del Mama Dousha, que combina elements d'electrònica, cançó d'autor i pop urbà, creant una experiència sonora fresca i captivadora. 'Ocell d'Origami' destaca per la seva mescla de la guitarra espanyola amb sons urbans, acompanyats d'una lletra que aborda de manera satírica l'amor romàntic i les dependències emocionals. Aquesta combinació d'estils i temàtiques fa que la cançó sigui una reflexió crítica però alhora divertida sobre les relacions humanes, oferint una nova perspectiva sobre els tòpics de l'amor.

La producció d'aquest EP ha estat en mans de Scotty DK, un productor emergent de l'escena urbana catalana que ja ha demostrat la seva vàlua amb treballs anteriors. La col·laboració entre Mama Dousha i Scotty DK ha donat com a resultat un conjunt de sis cançons que prometen ser un èxit assegurat a les plataformes digitals. El Mama Dousha no és un desconegut per al públic. Amb èxits com 'Rikiti', que ha captivat a molts amb el seu estil innovador, i 'Britney', una altra peça destacada que va ser remesclada per The Tyets, ha demostrat la seva capacitat de crear música que connecta amb les noves generacions. El passat novembre va llançar llançarà Segur que m'equivoco, la primera part d'un disc dividit en dos EPs, mantenint els seus fans a l'expectativa de més novetats musicals. Ara n'arriba la segona part amb el nou EP, Only Hits. Un seguit de cançons que promet ser una prova més del talent del Mama Dousha per reinventar-se i explorar nous horitzons musicals. Amb l'estrena en exclusiva d'ELS40.cat d''Ocell d'Origami', els seguidors ja poden gaudir d'una mostra del que vindrà, un treball que segurament es farà un lloc destacat en les llistes de reproducció d'aquest estiu.

No us perdeu aquest divendres el llançament complet d'Only Hits i deixeu-vos portar per les noves melodies del Mama Dousha. Amb la seva música, segur que la banda sonora d'aquest estiu serà inoblidable!

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40