Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Jim allibera els seus 'Dimonis' amb el seu nou senzill

Ja és aquí el segon avançament del seu esperat EP previst pel mes de juny vinent

La Jimena Gómez, coneguda artísticament com a Jim, ha llançat el seu nou senzill 'Dimonis', el segon avançament del seu esperat EP que veurà la llum a principis de juny. Després de l'èxit aclaparador de 'Vine', aquesta nova cançó ofereix una visió més profunda i personal de l'artista, abordant temes com l'ansietat i l'assetjament escolar que ella mateixa va patir.

La Jim, nascuda a Granollers el 2003, es va donar a conèixer al gran públic gràcies a la seva victòria a la segona temporada del programa Eufòria de TV3. Des de petita, ha estat apassionada per la música, somiant sempre amb la possibilitat de dedicar-s'hi professionalment. La seva inclinació pel rock, juntament amb la seva habilitat per tocar el piano i la guitarra, l'han portat a prendre com a referents grans bandes com els Queen, els Guns N' Roses i els AC/DC.

La seva carrera musical va començar a prendre forma el 2020, quan va participar en la primera edició del concurs de Cardedeu TV Objectiu Paki, mentre estava vinculada al projecte Etcètera. El setembre de 2022, la Jim va actuar en el concert d'inauguració del Gra Jove a Granollers, acompanyada dels seus excompanys Joan Liaño, Ares Elías i Ona Casacuberta. Aquesta actuació va ser un punt d'inflexió que va marcar el començament del seu ascens en el panorama musical català.

El 2023 va ser seleccionada per participar en la segona temporada del concurs musical Eufòria, on va demostrar la seva versatilitat i professionalitat. Les seves actuacions captivadores van portar-la fins a la final del programa, on es va proclamar guanyadora després d'una emocionant gala final. Aquest èxit li ha obert les portes a una prometedora carrera musical.

'Dimonis' és un tema pop-rock potent i enèrgic que reflecteix la força interior de la Jim i la seva capacitat per superar les adversitats. La cançó és una autèntica oda a la resiliència i la superació, capturant l'essència dels seus desafiaments personals i mostrant que, malgrat les dificultats, emergeix més forta que mai. Amb lletres que ressonen amb autenticitat i esperança, 'Dimonis' demostra que el karma sempre arriba i que és possible trobar llum fins i tot en els moments més foscos.

Aquest senzill és només un tast de què està per venir en el nou EP de Jim, que promet consolidar-la com una de les veus més prometedores de l'escena musical catalana. Amb la seva energia inigualable i el seu talent innat, la Jim està preparada per conquerir els escenaris i els cors dels seus seguidors. No deixis de seguir el seu viatge i gaudir de la seva música.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad