Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Siderland ens porta 'Un Estiu per Esclatar'

Un esclat d'alergria i energia pels pròxims mesos

Després de la seva memorable participació al Benidorm Fest 2023 i una trajectòria musical que va començar el 2018, el duo barceloní Siderland, format per Uri Plana i Andreu Manyós, estrena el seu nou single 'Un Estiu per Esclatar'. Aquesta cançó, plena d'energia i optimisme, arriba just a temps per convertir-se en la banda sonora de l'estiu 2024, capturant l'essència dels dies més llargs i les nits més animades de l'any.

'Un Estiu per Esclatar' és un himne a la vida estiuenca, que reivindica els petits plaers quotidians i els moments de qualitat. Amb un to festiu i lluminós, la peça celebra les llargues sobretaules, els menjars cuinats a l'aire lliure, les passejades amb bicicleta, els banys refrescants a la piscina i els balls informals entre amics. La cançó és una invitació a gaudir del present, a valorar els productes de qualitat i a aprofitar cada instant d'aquests mesos calorosos. A més a més, la cançó serà l'himne estival per a una coneguda marca de supermercats.

El single estará a totes les plataformes digitals a partir d'aquesta mitjanit, oferint als fans l'oportunitat de portar aquesta melodia a qualsevol lloc. Ademés, 'Un Estiu per Esclatar' també tindrà la seva versió en format videoclip. Produït per la productora Nebraska Produccions (que han treballat amb noms de la música com Miki Núñez, Joan Dausà, Macaco, Rozalén, Txarango,...), el vídeo promet capturar l'alegria i l'energia de la cançó, amb imatges vibrants i escenes que reflecteixen la diversió i la lleugeresa de l'estiu.

Siderland, coneguts per la seva capacitat de crear música que connecta amb el públic, continuen demostrant la seva evolució artística amb aquest nou llançament. La seva música combina ritmes enganxosos amb lletres significatives, aconseguint un equilibri perfecte entre diversió i reflexió. 'Un Estiu per Esclatar' no és només una cançó, sinó una experiència que convida a viure l'estiu al màxim, amb una actitud positiva i una ment oberta.

Aquest estiu volem que tothom es deixi portar per l'alegria i la màgia dels dies assolellats. 'Un Estiu per Esclatar' és la nostra manera de compartir aquesta energia amb el món, i esperem que la cançó esdevingui la banda sonora de molts moments especials

—  Han afirmat Uri Plana i Andreu Manyós, els integrants de Siderland

No et perdis la nova cançó des barcelonins 'Un Estiu per Esclatar' i deixa't captivar per la música de Siderland. I posat a punt a un estiu ple de ritme, alegria i moments inoblidables. Siderland està preparat per fer-vos viure un estiu per esclatar!

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad