Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

The Tyets t'animen 'Que vinguis' a Miami per l'estiu

La cumbia-reggaeton més esperada de l'any

Com ja és tradició, el popular duet de música urbana The Tyets marca l'inici de l'estiu amb una nova cançó. Aquest any no és una excepció, i ens presenten el seu últim senzill titulat 'Que vinguis', una cumbia-reggaeton que et farà vibrar i que promet ser la banda sonora perfecta per als dies calorosos i les nits de festa. Aquesta nova peça és la primera pista del nou disc que els de Mataró tenen previst llançar el 2025.

'Que vinguis' és una fusió energètica de ritmes llatins amb tocs de reggaeton, creant una atmosfera festiva i contagiosa que farà ballar a tothom. Amb aquesta nova cançó, The Tyets continuen explorant noves sonoritats, acostant-se als ritmes tropicals i aportant la seva inconfusible energia i estil a cada compàs. La cançó mostral'essència de l'estiu, amb lletres que conviden a la diversió i al gaudi de cada moment.

El videoclip de 'Que vinguis' ha estat rodat a la solejada ciutat de Miami, aportant un toc exòtic i cosmopolita que té la ciutat estatunidenca. El vídeo reflecteix perfectament l'esperit de la cançó, amb aspecte que transmet la calor, el bon rotllo i la passió del ritme de la cumbia-reggaeton. La vitalitat de la gent de Miami, que no ha dubtat a posar-se a ballar al ritme de 'Que vinguis', afegeix un component autèntic i festiu al videoclip.

Estem molt emocionats de compartir 'Que vinguis' amb tots vosaltres. Hem treballat molt per crear una cançó que capturi l'essència de l'estiu i faci que tothom es posi a ballar. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres hem gaudit fent-la

—  The Tyets han expressat la seva emoció sobre aquest llançament musical

Amb 'Que vinguis', The Tyets es preparen per sacsejar l'estiu, aportant una dosi de frescor i alegria per a les nostres orelles. Aquest senzill no només reafirma el seu talent per crear hits estiuencs, sinó que també demostra la seva capacitat per reinventar-se i explorar nous horitzons musicals.

No et perdis el nou llançament dels maresmencs i prepara't per a un estiu ple de música, ball i diversió amb The Tyets i el seu 'Que vinguis'. Deixa't portar per les bones vibracions de la cumbia-reggaeton més esperada de l'any.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad