Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

The Tyets, Scorpio, Siderland, Jim, Iglú, arriben les primeres novetats de propostes estivals

Martigo amb Dani6ix & Izzkid i la Xisk també tenen nova música per a aquest estiu

Prepara't musicalment pel cap de setmana amb les novetats musicals d'aquest divendres / aire images

Arriba un divendres més i amb ell, com cada setmana, les novetats musicals punteres que et volem presentar en forma de compilació perquè aprofitis el cap de setmana per a posar-te al dia. Tanquem l'última setmana completa del mes de maig amb un bon grapat de noves músiques:

The Tyets - 'Que vinguis'

The Tyets encenen l'estiu amb el seu nou hit 'Que vinguis', una cumbia-reggaeton vibrant que promet ser la banda sonora perfecta per als dies calorosos i les nits de festa. Amb un videoclip filmat a Miami, el duet urbà ens porta l'essència de l'estiu amb ritmes tropicals i lletres que conviden a la diversió. 'Que vinguis' marca un nou pas en la carrera de The Tyets, mostrant el seu talent per crear hits estiuencs i reinventar-se musicalment.

Scorpio - 'Colònia'

La Scorpio, cantant barcelonina inspirada per la Beyoncé i la Rihanna, presenta el seu nou senzill 'Colònia', una cançó nostàlgica que evoca records a través de la música. Després de l'èxit del seu àlbum debut Antares i temes com 'Deja vu', la Scorpio continua consolidant-se com una figura destacada de la música pop i urbana a Catalunya. Aquest nou llançament reafirma la seva capacitat per connectar amb el públic i oferir música de qualitat.

Siderland - 'Un estiu per esclatar'

Siderland presenta 'Un estiu per esclatar', el seu nou single estiuenc, capturant l'essència dels moments més animats de l'any. A través d'una melodia plena d'energia i optimisme, l'himne a la vida estiuenca celebra els petits plaers quotidians i els moments de qualitat.

Jim - 'Dimonis'

La Jim presenta el seu nou single 'Dimonis', un poderós tema pop-rock que aborda temes com l'ansietat i l'assetjament escolar. Després de guanyar Eufòria de TV3 el 2023. 'Dimonis' és un testimoni de la seva resiliència i determinació, reflectint la seva força interior i la seva capacitat per superar els obstacles. Amb aquest nou single, la Jim es consolida com una de les veus més prometedores de la música catalana, prometent una carrera brillant i inspiradora.

Iglú - 'El gran final'

Iglú presenta el seu nou senzill 'El gran final', una cançó amb aires d'estiu que captura l'emoció i els nervis abans d'un concert, i es caracteritza per una tornada enganxifosa i potent. Aquest tema forma part del seu tercer treball, que segueix l'èxit del primer senzill 'Tota la vida'. La banda barcelonina continua consolidant-se en la música catalana amb la seva fusió d'indie britànic i bedroom-pop modern, treballant de manera independent des de l'Eixample de Barcelona.

Martigo, Dani6ix & Izzkid - 'Quina Vaina!'

Martigo, Dani6ix & Izzkid col·laboren en el nou single 'Quina Vaina!', una celebració de l'estiu carregada d'energia i diversió, que promet ser l'èxit de la temporada. Amb una lletra enginyosa i ritmes contagiosos, la cançó reflexiona sobre els sentiments inesperats que sorgeixen en les relacions. Amb aquest nou llançament, Martigo demostra, un cop més, la seva habilitat per crear hits que ressonen amb el públic jove, prometent un estiu ple de diversió i alegria.

Xisk - 'Càmera lenta'

Xisk, l'artista mallorquina, llança el seu nou senzill 'Càmera Lenta', una emotiva cançó que captura la desitjada capacitat de parar el temps i reviure moments especials. Inspirada en referents com Rusowsky i Dua Lipa, aquesta peça aprofundeix en els records que volem guardar per sempre. 'Càmera Lenta' reafirma la destresa musical de Xisk i la seva capacitat per connectar emocionalment amb el públic.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad