Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Mosaic ens enlairen amb 'I can fly'

Dedicada a aquelles persones especials que ens fan sentir invencibles.

Mosaic, la banda que ha captat l'atenció de l'escena musical catalana, torna aquest 2024 amb una nova proposta musical fresca per a l'estiu. El seu nou senzill, 'I can fly', és una explosió d'alegria i positivitat que promet ser tot un himne estiuenc, ideal per a les llargues tardes assolellades i les nits plenes de promeses.

'I can fly' és un cant a l'amor i la llibertat, dedicada a aquelles persones especials que ens fan sentir invencibles. Amb una melodia carregada d'energia positiva i una lletra que ressonen amb autenticitat, la cançó celebra aquells moments en què ens sentim capaços de conquerir el món. És una referència musical que busca elevar l'esperit i oblidar tot allò negatiu que ens envolta, fent-nos volar amb cada nota.

Nascut el 1998, Berengué va començar la seva formació musical només amb quatre anys al conservatori del seu poble. Tot i deixar els estudis musicals quan tenia quinze anys, la música es va convertir en el seu refugi, on va començar a canalitzar les seves vivències i emocions a través de la composició. Amb una guitarra en mà, va començar a crear les seves primeres cançons, moltes de les quals han vist la llum a través de diverses xarxes i plataformes.

Va ser durant la pandèmia que Berengué va conèixer Roger i Adrià, amb qui va decidir iniciar el projecte Mosaic. Aquesta col·laboració va donar lloc a un nou so que combina la frescor del pop amb tocs de música urbana, capturant l'essència de les experiències compartides.

Després del seu debut amb el single 'Ets Tu' i el posterior 'Pel Camí', Mosaic va llançar el seu primer EP titulat Atzar. Aquest treball els va posicionar com un dels grups emergents catalans amb més projecció, destacant per la seva capacitat per connectar amb el públic jove a través de lletres sinceres i melodies enganxoses.

'I can fly' marca una nova etapa en la seva trajectòria, oferint un so renovat que reflecteix la seva evolució artística. Amb aquest senzill, Mosaic consolida la seva posició en el panorama musical i es prepara per conquerir els escenaris d'aquest estiu.

No deixis passar l'oportunitat de gaudir del nou hit de Mosaic. 'I can fly' és la banda sonora perfecta per a aquest estiu, un tema que et farà volar i gaudir de cada moment amb alegria i llibertat. Endinsa't en l'univers de Mosaic amb 'I can fly' i prepara't per un estiu ple de música, diversió i moments inoblidables.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad