Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

ELS40 POP Cornellà vola alt amb Nil Moliner, Alfred García o Vicco

Tony Aguilar torna a casa per celebrar el festival

DANIEL PORTES

Tenim tradicions noves que ens encanta repetir any rere any, i ELS40 Pop Cornellà ja és un dels imprescindibles de les festes del Corpus de Cornellà de Llobregat. Un vespre únic per celebrar la música amb artistes com Nil Moliner, Alfred García, Vicco, Paula Koops, Sofia Coll o Depol entre molts d'altres.

La plaça de Catalunya de Cornellà va ser la ubicació perfecta per trobar-nos i muntar la darrera festa de la primavera abans de l'arribada de les festes d'estiu que viurem junts. A primera hora, ELS40 Pop Cornellà va vibrar amb la sessió del locutor i DJ d'ELS40, Adrià Soler, ideal per escalfar motors i motivar-nos per les actuacions que vindrien.

Tony Aguilar a casa

I ben puntual, Tony Aguilar va aparèixer a l'escenari amb la força de ser el capità de la ràdio musical líder al país. Jugava a casa i rodejat de fans, família i amics es va deixar la pell animant la plaça de la seva ciutat. Precisament, Joven Greko, l'artista cornellenc va ser el primer a trencar el gel presentant la seva proposta musical.

Nil Moliner va volar alt amb una actuació de pell de gallina, i un públic que no en va tenir prou i l'artista no va poder marxar sense cantar una més quan no estava previst. La Vicco ho va posar tot del revés presentant noves cançons i també les icòniques, tots sabem que hi ha nits que no volem que s'acabin mai. I que dir-vos de l'Alfred García, la seva música és màgia i la connexió amb Cornellà va ser única.

El festival també va tenir espai per les primeres vegades amb artistes com Neva o Ters, de col·laboracions ben especials com les de Lemot i Noan, però també de cantar a crits els èxits de Hilario, Malmö 040 o de Mantra, que van fer saltar a tots els fans. I fins i tot, el momentàs que ens va regalar Polo Nández baixant de l'escenari per estar més a prop de tot el públic.

Per primera vegada Depol en català

Ara parlem de coses especials, Depol cantant en català per primera vegada a un escenari d'ELS40, amb "Digue'm tan sols si has pensat", serà una cosa que recordarem sempre. Les sorpreses van seguir amb Nerea Rodríguez cantant en exclusiva el seu nou èxit per l'estiu "Linda y peligrosa", un temacle que encara no es pot escoltar enlloc.

Paula Koops, una altra cap de cartell del festival, ens va fer cridar "Go Koops" i cantar-li al nostre ex. Tot el públic ja sabia la lletra del seu "Me he colgado de mi ex", la darrera col·laboració amb Ruslana, que no va poder estar amb nosaltres perquè alhora estava actuant al Palau Sant Jordi. Qui no va faltar a la festa van ser artistes molt reconegudes a Catalunya, gràcies al programa Eufòria, com són Sofia Coll que presentava el seu èxit "Q No", una de les més escoltades a ELS40, i tampoc s'ho va perdre la diva Lau Gibert. Totes dues van servir show a l'escenari.

ELS40 Pop Cornellà va ser el vespre perfecte per una tarda de diumenge, un somni de nit primaveral per sentir-nos com a casa. Des d'ara mateix comencem a pensar en el nou cartell d'artistes per repetir celebració l'any vinent.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad