Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Flashy Ice Cream i Lildami en concert amb ELS40 al Clotilde Fest

Descarrega aquí ben aviat la teva Invitacions pel 10 de juliol

Delirics

El festival musical Clotilde Fest, organitzat pel Palau Robert de Barcelona, serà l'escenari d'una de les nits més esperades d'aquest estiu. ELS40 portarà en concert Flashy Ice Cream i Lildami, dues de les figures més destacades del panorama musical urbà català actual. Amb una entrada lliure, només caldrà obtenir una invitació per assistir a aquest esdeveniment únic, i les invitacions estaran disponibles molt aviat.

Flashy Ice Cream, conegut per la seva fusió d'estils urbans i la seva energia sobre l'escenari, promet una actuació plena de ritmes enganxosos i lletres que ressonen amb el públic jove. El seu darrer àlbum ha estat un èxit rotund, amb temes que han conquerit les llistes d'èxits i els cors dels fans. La seva presència al Clotilde Fest és una garantia de festa i bon ambient.

Lildami, per la seva banda, ha consolidat la seva carrera amb un estil personal que combina trap, hip-hop i lletres carregades de missatge. Amb el seu carisma i la seva habilitat per connectar amb l'audiència, Lildami es perfila com un dels artistes més influents de la música urbana catalana. Els seus concerts són sempre una experiència vibrant, i el Clotilde Fest no serà una excepció.

Els jardins del Palau Robert, situat en ple centre de Barcelona, és el lloc perfecte per acollir aquest festival que celebra la música i la cultura urbana. El Clotilde Fest s'ha convertit en una cita imprescindible per als amants de la música, oferint una programació diversa i d'alta qualitat. Amb l'entrada gratuïta, aquest esdeveniment permet que tothom pugui gaudir de les millors actuacions sense cost.

Obtenir la teva invitació serà fàcil i ràpid. Les invitacions estaran disponibles molt aviat, i ELS40 t'informarem sobre com i quan es podran aconseguir. No perdis l'oportunitat de formar part d'aquesta experiència musical única al Clotilde Fest.

El Clotilde Fest del Palau Robert és la cita estiuenca que no et pots perdre. Amb Flashy Ice Cream i Lildami al cartell del pròxim 10 de juliol que serà una nit plena de música, energia i diversió. Estigues atent/a a ELS40 per assegurar-te la teva invitació i prepara't per gaudir d'un concert memorable en un dels festivals més esperats de l'any.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad