La segona edició de ELS40 Urban Party torna a fer embogir Nou Barris

Les actuacions de la Mar Lucas, el Céro, l'Elio Leiros, el Dani6ix & Izzkid i el Martigo, i les sessions dels DJs Ramses López i Uri Mora, porten la festa i el ritme urbà per segon any consecutiu

ELS40 Urban Party fan embogir Nou Barris / Marsh Molina

La Plaça Major de Nou Barris va tornar a vibrar, per segon any consectiu, amb ELS40 Urban Party. Si l'any passat, tot i la pluja, la plaça es va omplir amb les actuacions del Chema Rivas, Almacor, Nickzzy, Alvert i Scorpio, aquest any l'arribada de la ràdio urbana a Nou Barris ja es preveia com una de les nits més destacades de la festa major del barri de Barcelona. I les expectatives van estar a l'altura. La festa va començar ben fort amb la sessió de DJ del Ramses López, 'El Faraón', que s'encarrega de llevar-nos cada matí a ELS40 Urban, i que des de les primeres cançons es va posar el públic a la butxaca.

La festa va continuar donant pas a les actuacions, primer va ser el torn del Martigo, que va cantar algun dels seus temes del seu darrer disc Xarnego, a més va convidar a col·laborar al binomi Dani6ix & Izzkid, que a l'acabar la seva actuació plegats ja es van quedar sobre l'escenari per portar a Nou Barris les seves darreres cançons, com el seu èxit Tikitaka.

A continuació va venir el torn de l'Elio Leiros, amb la que va ser la seva primera actuació a Catalunya. L'artista veneçolà va interpretar cançons com Mi Otra Mitad (remix), que també pots escoltar a ELS40 Urban, amb la col·laboració de Jay Wheeler. Un dels moments més màgics de la nit va ser quan el Céro va pujar sobre l'escenari i va fer cantar tota la plaça amb lady madrizZz, un dels temes més virals del darrer any, que acumula milions de reproduccions a plataformes com Spotify o Youtube.

Finalment, l'artista encarregada de tancar les actuacions va ser la Mar Lucas, que no va decebre a ningú amb un gran equip de ball i cantant els seus èxits més destacats com el seu Tú sí. Un cop acabades les actuacions i amb la plaça plena a vessar, la nit va concloure amb la sessió del DJ de ELS40 Urban Uri Mora, que va consolidar ELS40 Urban Party com una de les festes urbanes de referència, aconseguint ser la nit més multitudinària de la Festa Major de Nou Barris i de la que més gent es recorda de la seva història.