Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Júlia Blum, Ceaxe, Vienna, Lluc encenten el juny amb novetats musicals

La Tour de Carol, Km.0 i la Cloe també tenen música nova que has d'escoltar

Ja són aquí les novetats musicals de la setmana / Jordi Salas

Arriben les primeres novetats musicals que han sortit aquest mes de juny. Preparat perquè totes tenen un tarannà estival que faran que no deixis d'escoltar-les quan més fort estreny el sol durant els pròxims mesos.

Júlia Blum - '(A)gust a Agost'

Júlia Blum llança '(A)gust a Agost', una cançó que expressa el desig de fugir de la rutina i buscar un descans mental i físic, simbolitzat pel mes d'agost. El tema reflecteix la necessitat d'escapar de la quotidianitat. '(A)gust a Agost' dona la benvinguda a les primeres setmanes d'estiu.

Will X.O & Ceaxe - 'Nena catalana'

'Nena catalana' és el primer senzill de Will X.O. en col·laboració amb Ceaxe, que captura l'essència dels amors efímers de l'estiu a la Costa Brava. La cançó, amb ritmes contagiosos i lletres sinceres, esdevé un veritable himne estival i ja està fent vibrar els cors a les xarxes socials. El tema no només parla d'amor, sinó que també fa un homenatge a la cultura catalana, mencionant elements icònics com la samarreta blaugrana del Barça i els paisatges de la Costa Brava.

Cloe - 'No em rentes'

Cloe presenta 'No em rentes', una cúmbia fresca i tropical que convida a gaudir de l'estiu i les vacances. Al contrari del que pugui semblar, fa referència a no valdre la pena. La cançó aborda l'empoderament femení i com deixar enrere relacions tòxiques per gaudir del moment. Cloe és un talent emergent amb gran projecció i 'No em rentes' promet ser un hit estiuenc.

Vienna - 'Un tros de línia en el record'

Vienna presenta 'Un tros de línia en el record', una cançó de pop amb ritme estiuenc que rememora els inicis d'una història d'amor. La lletra parla de com intentem viure eternament en els records i conservar les vivències que se'ns escapen de les mans. Aquest tercer avançament del seu pròxim disc posicionarà la banda alacantina en primera fila del panorama musical català.

Lluc i Maig - 'Kilimanjaro'

Lluc presenta el seu nou single 'Kilimanjaro', una col·laboració amb l'artista Maig amb sons afro que promet ser un hit d'estiu. Produïda per Galgo Lento i jamzz, la cançó compta amb un videoclip rodat en analògic per Marc Esquirol. Aquest nou tema enforteix el projecte de Lluc, que es prepara per llançar un àlbum que marcarà un abans i un després en la seva carrera musical.

Km.0 - 'tkm.0 <3'

KM.0 llança el nou senzill 'tkm.0 <3', que marca el final de la primavera i l'inici de l'estiu, evocant els amors d'estiu que mai s'acaben de definir. La cançó captura els moments bojos i intensos de l'estiu que es recorden durant tot l'any. 'tkm.0 <3' és un himne als amors estiuencs i la tornada al poble de sempre.

I entre els palbum que han estat publicats aquest divendres, et volem recomanar aquest EP que t'atraparà:

La Tour de Carol - XMI:3

La Tour de Carol és el quartet català de pop-rock alternatiu conegut per les seves enèrgiques cançons amb influències anglosaxones i una imatge despreocupada. Han guanyat popularitat, sent una de les 30 bandes més sonades a la ràdio a Catalunya. El seu nou EP, XMI:3, produït per Noel Campillo, inclou cançons com 'Bali', 'Sense voler', 'Unaparty+' i 'Si vols venir', mostrant l'evolució i diversitat del seu so.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad