La Tour de Carol està 'XMI:3'

El quartet de pop acaba de publicar el seu nou disc EP

Catalunya

La Tour de Carol, el jove quartet català de pop-rock alternatiu, continua la seva ascensió en l'escena musical amb la publicació del seu nou EP, XMI:3. Coneguts per les seves cançons enèrgiques i lletres senzilles però sinceres, el seu directe i imatge despreocupada han captivat el públic. Influenciats per estils anglosaxons com Jimmy Eat World, The Weeknd i Harry Styles, les seves melodies de guitarra i ritmes de percussió complexos són un segell distintiu que fa impossible no somriure.

Recentment, La Tour de Carol ha estat una de les 30 bandes que més han sonat per la ràdio a Catalunya, amb cançons que ressonen en emissores com ELS40. També han estat inclosos en playlists destacades de les plataformes digitals, consolidant la seva popularitat. XMI:3 mostra l'evolució de la banda, amb la producció a càrrec de Noel Campillo, aportant un so fresc i diversificat a cada tema del disc.

Aquests quatre joves catalans, emmarcats en el pop urbà d'actualitat, exploren sonoritats contemporànies amb sintetitzadors i samplers, mentre que les seves lletres i actitud evoquen hedonisme i ganes de viure. Cada concert i nova publicació és una oportunitat per als fans de gaudir d'un espectacle únic que combina l'energia del pop-rock amb una dimensió sonora que fa impossible no somriure.

Amb XMI:3, La Tour de Carol continua demostrant que són una força emergent en el panorama musical català, preparats per fer vibrar els escenaris amb els seus temes contagiosos i lletres plenes de vida. No us perdeu l'oportunitat d'escoltar aquest nou EP que promet ser un dels grans èxits d'aquest estiu.

A més a més, el grup ha decidit celebrar la publicació de XMI:3 amb una festa per aquest mateix divendres a Barcelona, concretament a local Mano a Mano del barri de Gràcia.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40