La Suu afirma que 'Passen coses' després d'aquella primera cita

La barcelonina presenta un tema pop-rock que posa melodia als primers moments de l'enamorament

Parlar de Suu és parlar de sensibilitat, de cançons i de perseverança. La cantant barcelonina ha ofert des de molt jove un repertori sòlid amb èxits tan rotunds com 'Eres un temazo', 'Tant de bo' o 'Barcelona tropical'. Sempre acompanyada de les millors col·laboracions, entre les quals trobem el Carlos Sadness, els Dorian, els La La Love You, La Fúmiga, Las Migas, els Sopa de Cabra o Delafé, la Suu s'ha consolidat com una de les artistes del moment amb més de 200.000 seguidors a Instagram i més de 290.000 oients mensuals a Spotify.

Ara, la Suu ens presenta 'Passen coses', una cançó gravada i produïda per Gerard Giner als mítics estudis Blind Records de Barcelona, coneguts per treballar amb artistes com els Sidonie, els Love of Lesbian i la Rigoberta Bandini. En aquest nou tema, la Suu explora els primers moments de l'enamorament, quan després de la primera cita, ens adonem que hi ha alguna cosa més profunda. Les mirades es tornen més significatives i creix la incontinència per a una segona trobada.

'Passen coses' combina el pop característic de la Suu amb tocs de rock, on les guitarres prenen un paper més destacat i es barregen amb sintetitzadors d'un so molt 90's. Aquest conjunt d'elements eleva la cançó a un nivell d'èxit, capturant l'essència d'aquests primers moments màgics de l'enamorament.

@suu_music

Entradas yasa en el linkk

♬ sonido original - Suu

La Suu afirma que 'Passen coses' indica que alguna cosa està anant a més. I no hi ha dubte que aquesta cançó generarà moltes reaccions. La seva gira estatal A solas ha anunciat 10 cops entrades esgotades als concerts de Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca i Bilbao. També ha visitat ciutats com Granada, Vigo, La Corunya, Donosti, Menorca i Saragossa. La gira continuarà per festivals com Magnífic Fest a Lleida, el Festival Idílic a Platja d'Aro, el Pirata Beach Festival a Gandía i el Sonorama entre molts altres.

Amb 'Passen coses', Suu ens ofereix una nova dimensió de la seva música, reafirmant-se com una artista versàtil i talentosa que sap capturar i transmetre emocions a través de les seves cançons. No perdis l'oportunitat d'escoltar aquest nou single i deixar-te portar per l'encant dels primers moments de l'enamorament.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad