Laura West demana a la 'Lluna' una nit més

La gironina estrena el primer avançament del seu pròxim àlbum

La cantant i compositora gironina Laura West torna amb força amb el seu nou single 'Lluna', el primer avançament del qual serà el seu pròxim àlbum, previst per a l'any 2024. Aquest és el seu segon llançament en català, després d'haver captivat el públic amb el seu estil únic i personal.

'Lluna' marca una evolució significativa en el so de la Laura West. La cançó, amb una clara influència electrònica i un toc més proper al so club, representa una nova etapa en la seva trajectòria musical. La producció de 'Lluna' ha estat a càrrec de Jey Keys i Mon DJ, dos referents de l'escena catalana que han sabut aportar una gran profunditat i dinamisme a la peça.

La lletra de 'Lluna' aborda la dolorosa experiència d'una relació tòxica. Amb una honestedat esquinçadora, la Laura narra la història d'una protagonista que pateix els comportaments narcisistes de la seva parella. Malgrat el dolor, la protagonista continua demanant a la lluna una nit més amb aquesta persona, reflectint la complexitat emocional i la contradicció inherent en moltes relacions destructives.

Laura West, coneguda també com a Westie, és una artista multidisciplinària que ha demostrat la seva vàlua tant com a cantant, compositora, ghostwriter i pianista. Nascuda a Girona, la seva relació amb la música va començar quan tenia només tres anys, quan va començar a tocar el piano. Des de llavors, ha continuat la seva formació en harmonia, llenguatge musical, producció musical, mescla, mastering i enregistrament de vocals.

L'estil de la Laura West és una mescla de pop fosc amb electrònica, un combinat que confereix a les seves cançons una energia i intensitat úniques. Aquest estil personal es veu reflectit no només en la seva música, sinó també en els seus xous en viu, on compta amb la presència de les seves ballarines, les Westies. Junts han actuat en llocs emblemàtics com la Sala Apolo de Barcelona, i en diferents festivals.

La Laura West també ha estat telonera de Bad Gyal i ha guanyat diversos talent xous, consolidant-se com una de les artistes emergents més prometedores de l'escena musical catalana. Amb 'Lluna', la Laura West no només ens ofereix una mostra del seu talent, sinó també un tast del qual està per venir en el seu pròxim àlbum. No et perdis aquest nou llançament que promet captivar i emocionar a parts iguals.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad