Le Nais emprèn un viatge sonor al desig i a l'abstracció a 'Maya'

L'artista balaguerina obre una nova etapa artística

Catalunya

Le Nais llança el seu nou single 'Maya'. Aquest treball, llançat de manera independent, marca l'inici d'una nova era per l'artista, plena d'experimentació i nous sons.

'Maya' ha estat composta per Le Nais i produïda conjuntament amb Ariana Becasis a Barcelona, ciutat on resideixen ambdues artistes.

El tema aborda el desig de forma abstracta, reflexionant sobre el concepte del vel de Maya, que a l'hinduisme representa el que és il·lusori o irreal. Segons aquesta creença, tots estem atrapats en aquest vel, veient la nostra realitat a través d'un miratge. La lletra de 'Maya' explora la voluntat de trencar totes les barreres per arribar a l'essència més profunda de l'objecte del desig.

Amb 'Maya', Le Nais s'endinsa en el gènere de l'Art Pop, creant música que es nodreix de l'art, el cinema i la literatura. Aquesta nova proposta situa a l'artista catalana en l'univers de figures com Caroline Polacheck, Lana del Rey, Feist o Charlotte Day Wilson, artistes que es mouen entre el pop d'autor i l'alternatiu, amb lletres intenses i emocionals barrejades amb melodies captivadores.

Nascuda a Balaguer i establerta a Barcelona, Le Nais és una artista multidisciplinària que compon, escriu i canta les seves cançons. La seva autenticitat, la seva màgia i la seva veu única la fan destacar en l'escena musical. Després del seu primer EP When I Can't Speak but I Can Sing, que va mostrar la seva personalitat única, Le Nais va publicar el seu disc debut Am I el 2022. Aquest àlbum, format per set cançons, és el resultat d'un procés d'introspecció, aprenentatge i empoderament.

Durant aquests anys, Le Nais ha presentat la seva música en festivals com el Primavera Sound, Pedralbes Fest, MMVV, i ha obert concerts per artistes com Julien Baker a la Sala Apolo. Recentment, ha presentat el seu nou àlbum a la Sala Laut de Barcelona i a l'Inverfest de Madrid.

La seva relació amb la música comença des de ben petita, però després d'uns anys de pausa, va reprendre la composició com una forma d'expressió catàrtica. Aquesta trajectòria i la seva contínua exploració musical han donat forma al so característic de Le Nais, que es reflecteix clarament en el seu nou single 'Maya'. No et perdis aquest nou llançament que promet captivar els sentits i transportar-te a un món de desig i abstracció.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40