Sexenni, Xicu, Uri Santafé & Lamliki, Laura West, Aion i Neisha & Malánima encenen Sant Joan amb novetats musicals

Et fem un recull del més nou que acaba de sortir i ideal per a la revetlla estival per excel·lència

Pretty woman on the beach of Barcelona during a sunny day / Westend61

Aquest diumenge, la música omplirà la nit de la revetlla de Sant Joan amb alegria i festa. Però aquest divendres, arriben novetats musicals que prometen ser l'acompanyament perfecte per aquesta celebració tan especial, i per descomptat aquest estiu.

Sexenni - 'La Faràndula (Dj Trapella remix)'

Sexenni llança la remescla de 'La Faràndula' amb la DJ Trapella, una versió fresca i ballable del seu últim single per a les discoteques. Aquesta col·laboració entre un dels grups de moda del pop català i una DJ destacada promet ser la cançó de l'estiu 2024. Prepareu-vos per ballar amb aquest nou èxit a tots els clubs!

Xicu - ‘Clavat a dins

Xicu inicia un nou camí musical amb ‘Clavat a dins’, el primer avançament del seu proper disc que sortirà a la tardor. La cançó tracta sobre una relació que s'ha acabat sobtadament, deixant una sensació no resolta. Inspirat per artistes com Rusowsky i Ralphie Choo, Xicu fusiona estils com el Jersey Club, pop, urban i Funk Carioca.

Uri Santafé & Lamliki - 'F*ck lent'

L'Uri Santafé i Lamliki presenten 'F*ck lent', un reggaeton lent amb Acone que combina pop, electrònica i música urbana per ballar enganxats amb la persona estimada. Aquesta cançó destaca la seva faceta més romàntica i convida a assaborir cada instant amb algú especial. Escolta ja aquest nou senzill que et transporta als moments més tendres de l'amor.

Laura West - 'Lluna'

Laura West presenta 'Lluna', el primer avançament del seu pròxim àlbum que sortirà el 2024, marcant una evolució cap a un so més electrònic i de club. La cançó tracta la dolorosa experiència d'una relació tòxica, amb una producció a càrrec de Jey Keys i Mon DJ. Coneguda pel seu pop fosc amb electrònica, West consolida la seva presència a l'escena musical catalana.

Aion - 'Pillat'

L'Aion i Uri Santafé presenten 'Pillat', un senzill fresc que explica una història d'amor romàntic amb analogies còmiques sobre estar pillat. Creat amb un ukelele i un shaker a la Costa Daurada, el tema incorpora bateries Funk Carioca i chops vocals que evoquen platges brasileres. 'Pillat' t'ofereix una atmosfera estiuenca i mediterrània ideal per aquest estiu.

Neisha & Malánima - ‘3Bé

Neisha col·labora amb Malánima en ‘3Bé’, una cançó d’electrònica pop experimental amb tocs de Funk i Jersey beat, que transmet un missatge positiu sobre gaudir del present malgrat les dificultats urbanes. Aquest senzill refrescant et posarà de bon humor i serà la banda sonora ideal per a les teves vacances d'estiu.

I entre els àlbum que acaben de sortir aquesta setmana, et volem destacar aquest:

Dani6ix & Izzkid - Sopo i baixo

Dani6ix & Izzkid presenten Sopo i baixo, un EP que celebra l'estiu amb sis cançons plenes d'energia i emocions vibrants, evocant nits inoblidables i moments de diversió. A través de ritmes festius i melodies introspectives, aquesta obra captura la frescor i la intensitat estiuenca, oferint una experiència completa que ressona amb l'ànima de l'estiu.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad