Renaldo & Clara llancen 'Nit Tropical' per al solstici d'estiu

La cançó pretén combatre el canvi climàtic

Coincidint amb el solstici d'estiu, Renaldo & Clara ens sorprenen amb una nova cançó que promet acumular la tira de reproduccions arreu. El nou tema, 'Nit Tropical', és un reggaetón marroquí amb influències de la música raï i chaâbi, i compta amb les col·laboracions especials dels artistes marroquins Sami Galbi i Bendriss. Aquesta fusió única d'estils i cultures manté l'essència de Renaldo & Clara, oferint una proposta innovadora.

La cançó ha estat gravada amb Pau Riutort, un productor reconegut per treballar amb artistes com Bad Gyal i Natalia Lacunza. Tot i que el ritme és marcat i característic del reggaetón, 'Nit Tropical' segueix sonant a Renaldo & Clara, combinant les melodies dolces amb arranjaments marroquins que aporten frescor i originalitat al tema.

Renaldo & Clara arriben a aquest llançament en un moment molt dolç de la seva carrera. El seu darrer disc ha estat premiat com el millor de l'any segons les revistes especialitzades com l'Enderrock i Temps de les Arts, i ha estat guardonat com el millor disc en català de l'any als premis MIN. A més, recentment han col·laborat amb artistes destacats com l'Alizzz i la Maria Jaume, consolidant la seva presència en l'escena musical catalana.

La música de Renaldo & Clara representa un punt intermedi natural entre l'escena indie catalana i l'escena urbana actual. 'Nit Tropical' és una clara demostració d'aquesta fusió, amb una barreja de català i darija -el dialecte marroquí de l'àrab- que crea una unió sonora que fa pujar els termòmetres i les marees.

'Nit Tropical' va estrenar-se coincidint exactament amb el solstici d'estiu. La cançó s'acompanya d'un videoclip dirigit per l'Angie Bolea i produït per Canada, prometent visuals tan impactants com la mateixa cançó. La producció del tema ha estat coproduïda per Clara Viñals, Pau Riutort i Belze, conegut per treballar amb Bendriss i Young Palmera.

Inspirats per les notícies sobre l'escalfament global, Renaldo & Clara han convertit aquest fenomen en una obra d'art musical. 'Nit Tropical' reflexiona sobre la calor de l'estiu i les nits que es tornen tòrrides, evocant una gran passió i l'erotització de la fi del món. Aquest estiu, deixa't portar per les melodies de 'Nit Tropical' i viu una experiència única amb Renaldo & Clara.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad