Sidonie acomiaden a 'Marc, Axel y Jes' amb un final de gira molt especial a Barcelona

Entrades exhaurides pel concert a l'Heliogàbal i a la venda les entrades al Sant Jordi Club

El trio barceloní Sidonie es prepara per posar punt final a la seva gira de presentació del darrer disc, Marc, Axel y Jes, amb dos concerts molt especials a la seva ciutat natal. El 6 de febrer de 2025 actuaran a la sala Heliogàbal, i el 7 de febrer de 2025 tancaran la gira al Sant Jordi Club dins del festival Cruïlla de tardor, dues sales emblemàtiques de Barcelona que reflecteixen l'essència de l'escena musical local. Tot i que en el moment d'escriure aquestes línies ja han penjat el cartell d'entrades exhaurides a la sala Heliogàbal.

El concert al Sant Jordi Club serà el segon d'aquestes dates a Barcelona, després que les entrades pel concert a Heliogàbal es van esgotar en minuts. Aquesta última actuació promet ser una nit històrica per als fans del grup, amb un repertori que inclourà grans èxits com 'CEDÉ', 'Me gustas todo el rato', 'Carreteras Infinitas' i 'Fascinados'. La banda, formada per Axel Pi, Jesús Senra i Marc Ros, ha marcat una trajectòria brillant que ha estat la banda sonora de milers de persones a tot l'estat.

Des del seu primer àlbum, 'Costa Azul', publicat el 2007, fins al seu darrer treball, Sidonie ha destacat per la seva capacitat de reinventar-se i per mantenir viu el format àlbum en un món dominat per senzills i playlists. Els seus treballs posteriors, com 'El Incendio', 'El Fluido García' i 'Sierra y Canadá', han seguit aquesta mateixa línia conceptual, convertint-los en una de les bandes més rellevants del panorama musical espanyol.

Sidonie ha demostrat al llarg dels anys una gran ètica del directe, cuidant cada detall de les seves actuacions i oferint sempre un espectacle vibrant i emocionant. Des dels seus inicis, passant per l'èxit de 'Shell Kids' fins a l'actualitat, el trio ha sabut mantenir-se a l'avantguarda de l'escena musical amb una imatge gamberra però elegant.

No et perdis aquesta oportunitat única de veure Sidonie en directe en aquests concerts de comiat. Les entrades per al concert al Sant Jordi Club ja estan a la venda a cruillabarcelona.com i seetickets.com. Vine a gaudir d'una nit inoblidable amb un dels grups més estimats de l'escena pop-rock nacional.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad