Camilo enamora a Barcelona en el seu retorn amb Nuestro Lugar Feliz Tour

Un concert ple d'emocions, amor i bromes amb els fans

Camilo fa soldout a Barcelona / NABSCAB

Camilo ha tornat a Barcelona dos anys després dels seus últims concerts per la zona. El 2022 va venir amb el tour "De Adentro pa Afuera" i ara ho ha fet amb "Nuestro Lugar Feliz Tour".

Ho tenia clar des d'abans de començar, i des de la perspectiva de fan, que anava a fer un concert amb les cançons que els seus seguidors volien escoltar: 'Pegao', 'Mismo aire', 'Tutu' o 'Salitre'.

Índigo obre l'inici d'un gran show

Va obrir el show amb la veu de la seva primera criatura: Índigo, qui presentava “el show del seu papà”. L'artista va sentir el Palau de nou amb la seva tendència d'actuar descalç, una elecció que ha explicat en més d'una ocasió, relacionant-la amb el seu desig d'estar en contacte directe amb la terra i viure el moment present al màxim.

I així de present ho va viure tot, començant amb un públic que ja estava dempeus abans de començar i que va cantar a ple pulmó 'Bebé', seguit per 'Aeropuerto' i 'Kesi'. Com tot artista que trepitja Barcelona, ens va saludar amb un “Bona nit Barcelona”.

Inici del concert de Camilo a Barcelona

Inici del concert de Camilo a Barcelona / NABSCAB

Noves cançons en directe

Va cantar cançons noves com 'Corazón de Hojalata' i la que no para de sonar a les xarxes socials: 'Una Vida Pasada', amb subtítols inclosos, tot i que el públic no els va necessitar perquè figuraven com a cor en cadascuna de les seves cançons.

Camilo amb els fans del Palau Sant Jordi

Camilo amb els fans del Palau Sant Jordi

El significat de la familia i l'amor

Com sempre, vam poder celebrar l'amor amb Camilo quan va mostrar als seus pares, que estaven a la primera fila, i els va dedicar tots els anys de la seva carrera en els quals ni ell mateix sabia que acabaria fent un sold out el 3 de juliol al nostre Palau Sant Jordi. L'actuació d'Evaluna també va ser tota una mostra de l'amor que continuen construint junts; la veneçolana embarassada va cantar al costat del seu marit 'Plis', 'Por Primera Vez' i 'Índigo'.

Petó de Camilo i Evaluna durant la seva actuació

Petó de Camilo i Evaluna durant la seva actuació / Nabscab

Ens va dedicar moments acústics també, amb historietes amb el seu equip com la de la “botifarra” - el vídeo de la qual està penjat al nostre Instagram- o al compartir un “visca els nuvis!” després de veure la petició de mà d'uns fans a la segona fila.

Pocs concerts ens fan recordar que no cal tenir una 'Vida de Rico', com el títol d'una de les seves cançons, per poder gaudir així de la música.