'Gràcies': Beth ret un homenatge íntim als seus seguidors

L'artista afirma que no només és un agraïment, sinó també un recordatori

Beth, una de les veus més reconegudes de la música catalana, ha llançat el seu nou senzill titulat 'Gràcies', una peça íntima i emotiva que ha gestat durant la preparació de la seva gira de celebració dels vint anys de carrera musical. Aquesta cançó és, sense cap mena de dubte, la més honesta i personal que ha creat fins ara, i vol ser un homenatge sincer a tot el públic que l'ha acompanyat al llarg d'aquesta trajectòria.

'Gràcies' és una mostra de gratitud cap als seguidors que han demostrat la seva fidelitat durant dues dècades, donant suport a cada pas del camí artístic de la Beth. L'artista expressa que aquesta cançó no només és un agraïment, sinó també un recordatori constant per a ella mateixa de la importància de tenir un públic que escolta i fa seves les seves cançons. Amb llançaments tan memorables com 'Dime' i àlbums com 'Segueix-me el fil', la Beth ha construït una carrera sòlida que ha estat secundada per una base de fans apassionada.

Aquesta nova cançó ha estat produïda amb cura i atenció als detalls, buscant tocar el cor de qui l'escolta. La melodia, la lletra i la interpretació de la Beth es combinen per crear una peça única que reflecteix la seva trajectòria i la maduresa artística. La producció destaca per la seva sensibilitat i profunditat, oferint una experiència musical que transcendeix les paraules i arriba directament a les emocions.

La Beth ha expressat en diverses entrevistes que 'Gràcies' és més que una cançó; és un homenatge als seus seguidors. En els seus concerts, aquesta peça es converteix en un moment especial, on l'artista i el públic es connecten d'una manera íntima i autèntica. La lletra, plena de sinceritat i afecte, parla de les experiències compartides i dels moments viscuts junts al llarg dels anys.

Durant els seus vint anys de carrera, Beth ha aconseguit conquerir diversos àmbits del món de l'espectacle, des de la música fins al teatre i la televisió. La seva participació a Operación Triunfo va ser el trampolí que la va portar a representar Espanya a Eurovisió, i des de llavors, no ha deixat de treballar i evolucionar com a artista. La seva discografia inclou treballs com My Own Way Home i Família, que han estat ben rebuts tant pel públic com per la crítica.

Amb la publicació de 'Gràcies', la Beth continua en una gira de celebració de les seves dues dècades de carrera, on interpretarà tant els seus grans èxits com aquesta nova cançó que ja està captivant els seus seguidors. La gira està sent una festa de la música i una oportunitat per a l'artista de retornar una mica de l'amor que ha rebut del seu públic al llarg del temps.

Amb 'Gràcies', la Beth reafirma la seva connexió única amb el seu públic i demostra, una vegada més, per què és una de les artistes més estimades de la música catalana.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad