Alvaro Soler enamorat de la Costa Brava

L’artista celebrarà la seva música el 6 d’agost al Cap Roig Festival

Concert d'Álvaro Soler el pròxim 6 d'agost

Alvaro Soler, amb més de cinc mil milions de reproduccions a plataformes digitals, més de cent cinquanta discos d'or i platí i més de sis milions d'oients mensuals a Spotify, s'ha consolidat com un dels artistes de pop llatí més exitosos a Europa gràcies a èxits com 'Mismo Sol', 'Sofía' o 'Volar'.

Primer videoclip a la Costa Brava

Després de la pandèmia, el primer que va fer va ser gravar un videoclip a la Costa Brava, 'Si te vas', en què parlava de "sentir que les coses més senzilles poden ser màgiques". Soler ha expressat sovint el seu amor per la Costa Brava, destacant els seus paisatges i la màgia de les seves platges, així com la inspiració que li ofereixen pobles costaners com Cadaqués i Begur per crear música.

La Costa de Garraf

Quan pensàvem que aquest 2024 s'havia decantat més per la Costa de Garraf amb el visualizer de 'Te imaginaba' en la seva versió platja, sembla ser que només era una distracció, ja que torna a la seva estimada Costa Brava amb una "boat version" a les aigües de Sant Feliu de Guíxols, molt a prop del seu pròxim concert el dia 6 d’agost al Cap Roig Festival.

Concert el 6 d'agost a Calella de Palafrugell

A més, es preveu nou disc per al 2025. Què ens voldrà dir amb totes aquestes coincidències? Jo que tu, m’animaria a veure’l a la seva parada a Calella de Palafrugell en la seva gira Más Que Verano Tour, per descobrir què està tramant el de Sant Cugat, que torna amb la seva coneguda mescla de pop i bon rotllo costaner. En paraules seves, el seu últim àlbum sona "atrevit, modern, madur i curiós".

Des de ELS40 creiem que el que ve no és poc i que té molt a veure amb la nostra zona! Així que et deixem més informació del festival perquè no et perdis res del concert de l'Alvaro Soler.