Sara Roy i la versió en català de 'Si antes te hubiera conocido'

L'artista catalana ha adaptat un dels hits més grans de la Karol G

Sara Roy i una versió estiuenca de Karol G

Sara Roy ha tornat a fer màgia amb la música en català. Aquesta vegada, ha versionat una de les últimes cançons de Karol G, un tema que ha estat un èxit global amb milions de reproduccions a les xarxes: 'Si antes te hubiera conocido'.

Molta gent ha compartit les seves pròpies versions en català d'aquesta cançó. Fins i tot, fa uns dies es va fer viral el vídeo d'una noia colombiana intentant cantar-la en català.

A més, l'artista gironina també ens ha sorprès amb la seva versió en català d'Expresso' de Sabrina Carpenter i els seus seguidors han quedat encantats amb aquestes adaptacions que reflecteixen el seu toc personal i la seva veu tan dolça.

Fa poc, la Sara va llançar 'Alta velocitat' una cançó que parla sobre el ritme frenètic de la vida i com sovint ens oblidem de gaudir de les petites coses. Aquest tema es va gravar als ferrocarrils de l'Hospitalet i Plaça Espanya, donant-li un aire molt urbà.

També, al març, va col·laborar amb Ernest Prana en 'Què el viatge sigui llarg'. Aquesta peça té una història molt bonica: l'Ernest la va escriure per demanar matrimoni a la seva dona, i ara, amb la veu de la Sara Roy, s'ha convertit en una de les balades més romàntiques del seu repertori.

Però tornant a aquest estiu de 2024, volem saber: t'has sumat al fenomen Karol G en català? Ens encantaria veure la teva versió. Encara que hem de confessar que serà difícil superar a la Sara Roy!