Blu Nana et fa descobrir-los amb la seva primera cançó ‘Nedant’

El grup celebra les persones que fan la nostra vida més bonica

Blu Nana s'estrenen a l'indústria musical amb 'Nedant'

El setembre pot ser un mes difícil, però sempre hi ha maneres de fer-lo més agradable. La música pot ser una gran aliada en aquests moments, especialment quan descobrim nous artistes que ens inspiren i ens acompanyen. A ELS40, estem molt contents de presentar-te Blu Nana, una banda que promet ser la teva nova banda sonora aquesta tardor.

Blu Nana estrenen el seu primer senzill, 'Nedant'. Aquest és un homenatge, doncs, a aquelles persones que sense esperar res a canvi, fan que la nostra vida sigui més bonica i plena de somnis. Segurament, et farà companyia en molts moments d'aquesta temporada, recordant-te la importància de les coses que fan els nostres dies millor. És just el que necessitem per fer més suportable aquest inici de curs!

La banda de La Garriga no només ens ofereix música, sinó també un univers estètic molt cuidat, que es reflectirà pròximament, tant en els seus directes com en el seu món audiovisual. Si vols veure'ls en acció, no et pots perdre el seu debut en directe el 19 de setembre a les 20:45 h al MMVV (Jazz Cava).

Els germans Marc i Miki Tejero, juntament amb Guillem Comino i Àlex Pardo, t'esperen amb les seves noves composicions i el videoclip de 'Nedant', així com amb les seves guitarres per contagiar-te l'indie-rock més nou. Si t'agrada la nostàlgia, només has d'escoltar-los perquè no et deixarem cap "per què" més, com diuen a la seva lletra; només has de deixar-te portar per la seva nova música.