Vídeo

Entrevista Alejandro Sanz habló con El Gallo y Cris sobre su nueva música

‘Fa dies’: L'amor d'estiu entre The Tyets i Chiara Oliver

Des de juliol ja es coïa aquest èxit gravat a Menorca

The Tyets i Chiara Oliver estrenen ‘Fa dies’, la col·laboració més esperada

Per fi ha arribat! ‘Fa dies’ és la col·laboració que molts esperaven, una unió entre The Tyets, des de Barcelona, i Chiara Oliver, des de Menorca. La cançó ja havia generat molta expectació abans del seu llançament oficial, i les xarxes socials s'han omplert de comentaris. A través de X, una fan ja proclamava: "Chiara tindrà moltes col·laboracions, però 'Fa dies' serà la meva favorita eternament, és que és perfecta".

El passat juliol, vam poder veure als stories de The Tyets com aquest tema començava a agafar forma. Tal com va passar amb ‘Arena y Sal’ de Saiko i Omar Montes, ‘Fa dies’ arriba just quan l’estiu està tocant a la seva fi, però amb ganes de convertir-se en la cançó que ens acompanyi uns mesos més d'aquest 2024.

El tema parla d'un amor d'estiu, especialment per aquells que viuen entre Menorca i Barcelona. El drama, però, es presenta quan s’ha de tornar a la realitat després de les vacances, deixant enrere el paradís illenc. Però aquesta col·laboració no només uneix localitzacions, sinó també llengües. Chiara Oliver aporta el seu menorquí per complementar el català de The Tyets, amb versos com "Jo t'esper a sa illa" i referències a les festes de Sant Joan, que li donen un toc autèntic.

I espera, perquè ‘Fa dies’ transcendeix les nostres terres. El sobrenom "Kiki", que els fans de Chiara van adoptar per la seva estada a l’acadèmia d’Operación Triunfo 2023, ha servit per fer una picada d’ullet a la famosa cançó de Drake ‘In My Feelings’, on es pregunta: "Kiki, do you love me?". Aquest sobrenom, originari de la cantant canadenca Keshia Chanté, també té connexions amb Drake, qui li va dedicar diverses cançons, incloent-hi ‘Fallen’, en què van col·laborar junts.

Amb ‘Fa dies’, Chiara Oliver i The Tyets ens han deixat amb ganes de més! Esperem que Chiara continuï sorprenent-nos amb noves col·laboracions tan captivadores com aquesta ( o una segona amb The Tyets).