Júlia Blum i les tardes del ‘Típic dilluns tontu’

Després d'un agost a gust, torna als plans de la rutina

Júlia Blum fa el seu retorn postvacances amb ‘Típic dilluns tontu’, una peça que captura l’essència de la tornada a la ciutat d’un grup després de les vacances. Amb el seu estil pop despreocupat, Blum celebra les tardes improvisades i les birres que s’allarguen fins a esdevenir tardes plenes de riures i records, amb aquella essència universitària que sempre ens representa!

Portada de 'Típic dilluns tontu'

Portada de 'Típic dilluns tontu'

Després de captar l’atenció del panorama musical català amb el seu primer EP el 2022, Sobre la marxa, on va col·laborar amb artistes com Sara Roy, Koers i Sexenni, i de presentar el seu àlbum de debut, Vainilla (2023), Júlia Blum torna amb una proposta fresca. La lletra de ‘Típic dilluns tontu’ recorda l’èxit ‘Last Friday Night (T.G.I.F.)’ de Katy Perry, però amb un toc local que destaca les petites alegries del primer dia de setmana després d’un cap de setmana de festa. El tema també ofereix una sensació similar de llibertat postfeina com la versió de ‘Bicicletes’ de Blaumut, que sovint sona a les nostres emissores.

A més de la seva carrera musical, Blum ha desenvolupat una faceta com a escriptora amb el re-telling de Contes sobre la marxa, que, com la seva música, aborda les petites coses de la vida amb gran detall i sensibilitat. I que, segurament, molts dels seus personatges també farien un dilluns de descans, a l’estil Blum.

Així que, si els teus companys/es de feina o de la universitat et fan sortir de nit, posa’t els auriculars, escolta Júlia Blum i deixa que la seva música transformi els teus dies!