Vídeo

Entrevista Alejandro Sanz habló con El Gallo y Cris sobre su nueva música

Santander SMusic et porta a la zona VIP d’ELS40 Pop La Mercè

Sorteig de 10 invitacions VIP dobles per al gran show

Cartell ELS40 Pop La Mercè 2024

ELS40 Pop La Mercè està a tocar i podries viure-ho a la zona VIP! Sembla que va ser ahir quan t'anunciàvem el cartellàs de ELS40 Pop La Mercè, amb Álvaro de Luna, Buhos, Stay Homas i Ginestà, i ara ja ho tenim a punt! Esperem que ja tinguis tot preparat per a aquella gran nit... però, com que la vida està plena de sorpreses, podries acabar a la zona VIP del nostre xou, així, sense més ni més. Perquè no se sortegen només una... sinó 10 invitacions VIP dobles!

Santander SMusic et convida a la Zona40 de La Mercè i t'ofereix l'oportunitat d'aconseguir una de les 10 invitacions VIP dobles per al concert de ELS40 Pop La Mercè. Només has d'apuntar-te a Santandersmusic.com abans del 15 de setembre.

Per si no ho sabies, Banco Santander s'ha unit amb els més grans de la indústria musical, tant nacional com internacional, per crear Santander SMusic, la plataforma plena de contingut exclusiu: articles, entrevistes, playlists, sessions en directe... tot el que vulguis! I si ets client del banc, la cosa encara millora, perquè pots accedir a preventes, descomptes per a concerts i festivals, i fins i tot viure experiències úniques amb els teus artistes preferits, com la d'ELS40 Pop La Mercè. Brutal!

Així que, què esperes? Convenç-te i convenç els teus amics també! Viu una experiència inoblidable i no deixis que el teu estiu acabi sense gaudir de la música a només uns passos dels millors artistes.