Porto Bello s'acomiaden: "Hem resistit, ha estat un plaer"

El grup va néixer a finals de 2015

Porto Bello anuncia el final de l'agrupació / Mertin

Un anunci trist com el cel de Reus. Així comunicaven Porto Bello la seva decisió a les xarxes socials: la banda d'Altafulla ha decidit posar punt final a la seva trajectòria. Mitjançant un vídeo publicat a Instagram, van expressar el seu agraïment a tots aquells que els han acompanyat durant aquests anys: "Donem les gràcies a tothom, si has tingut un enllaç amb nosaltres."

Porto Bello va néixer a finals de 2015 a Altafulla, amb els germans Tonet i Joanet Blázquez al capdavant. Des del seu primer disc Basat en fets reals l'any 2016, han fet vibrar el públic amb temes com 'Hem nascut castellers' i 'Cada cop'. La seva música, marcada per una fusió única de ritmes llatins, pop i electrònica, ha deixat una empremta inconfusible en l'escena musical catalana.

El darrer tema que sonava a ELS40, 'Todito Toh', una cançó rumbera i vibrant en català i castellà. Aquest tema, que es perfilava com un avançament de la seva presència el 2024, ara pren un altre significat amb l'anunci de la seva retirada.

El 25 d'octubre serà una data marcada al calendari per tots els seus seguidors, ja que podran veure'ls per última vegada a Lo Submarino de Reus, repassant temes icònics dels discos La Llei Universal, L'ull de la tempesta i Basat en fets reals. Porto Bello ens diuen adeu, però encara carregarem les nostres playlists amb la seva Eufòria. Gràcies per tot, Porto Bello!