Els Catarres anuncien nou disc i doble concert el 2025

Una primavera amb shows a Girona i Barcelona

Noves notícies d'Els Catarres per a 2025

Els Catarres tenen grans notícies després d’un cap de setmana passat per aigua! El trio d’Aiguafreda ha sorprès els fans amb una notícia: estan preparant el seu sisè disc d’estudi, que veurà la llum a la primavera de 2025.

Després d’un any de treball intens, el grup ha anunciat que presentaran el nou àlbum amb un doble concert exclusiu a les escales de la Catedral de Girona durant el Festival Strenes el 4 de maig (18h i 20:30h). Més tard, faran un únic concert a la Sala Razzmatazz de Barcelona el 31 de maig dins del Festival Empremtes. Les entrades ja estan disponibles i les primeres zones estan volant, ja que només hi ha unes 4.000 localitats entre els dos esdeveniments.

Els Catarres, que estan vivint un dels moments més dolços de la seva carrera després de celebrar el seu desè aniversari amb quatre sold outs seguits a la Sala Apolo, estan més en forma que mai. Han estat protagonistes als festivals més importants dels Països Catalans i no han deixat de fer vibrar el públic allà on van!

Per si això fos poc, els fans ja han començat a demanar més sorpreses. A Instagram, una seguidora va comentar: "Seria genial també que es fessin signatures de discs", i la resposta del grup no s'ha fet esperar: “Ho farem en aquests concerts!”. Així que ja pots començar a escalfar motors, perquè el 2025 arriba acompanyat de Catarres i molta música nova. No et perdis l’oportunitat de veure’ls en directe en aquests concerts que prometen ser històrics.