Strombers publica una nova versió de 'Cada cop que rius' en homenatge a Ferran Gallart

Ramon Mirabet, Adrià Salas, Joan Garriga, Beth, La Fúmiga, Joan Rovira, entre d'altres hi han participat

El grup de Cardona, Strombers, ha llançat una emotiva nova versió de la seva cançó més emblemàtica, 'Cada cop que rius', per retre homenatge al seu cantant i líder, Ferran Gallart, que ens va deixar el 21 de setembre de l'any passat. Un any després de la seva pèrdua, la banda ha volgut recordar la figura del carismàtic vocalista, que va deixar una empremta profunda en el panorama musical català, amb aquesta versió coral plena d'emoció.

Aquesta nova versió del 'Cada cop que rius' compta amb la col·laboració de diversos artistes i bandes de renom dins l'escena catalana i espanyola. Entre ells, hi trobem noms com Ramon Mirabet, Adrià Salas (La Pegatina), Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), Beth, La Fúmiga, Joan Rovira, Jana Caballo, Banda Neon, Alba Marbà, Josep Garriga, Sr. Mit i Marc River, que s'han unit per fer d'aquesta cançó una peça única i especial. Junts han aportat les seves veus i estils per mantenir viva la música i l'esperit del Gallart.

El llançament de la nova versió és un acte d'amor i record cap a un dels músics més estimats de la música festiva catalana. Amb 'Cada cop que rius', els Strombers volen celebrar la vida i el llegat del Ferran Gallart, així com agrair el suport incondicional que els fans han donat a la banda durant més de dues dècades.

No només es tracte d'un homenatge, sinó també una manera de transmetre la força i l'alegria que sempre han caracteritzat els Strombers, un grup que, malgrat les adversitats, continua oferint la seva música i energia als seus seguidors.

Els Strombers continua amb la seva trajectòria, recordant amb amor i respecte al seu líder i amic, i assegurant que la seva música continuï viva en la memòria col·lectiva del públic català.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40